Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor διαρροή: Αυτός ο παίκτης απάντησε αρνητικά και ακυρώθηκε το Survivor All Star!

Και δεν είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος! Αποκλειστικό ρεπορτάζ

10 Φεβρουαρίου 2020 08:19
Survivor διαρροή: Αυτός ο παίκτης απάντησε αρνητικά και ακυρώθηκε το Survivor All Star!

Survivor Διαρροή: Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για ακόμα ένα ρεπορτάζ γύρω από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης και σήμερα σας έχουμε το ρεπορτάζ για τον παίκτη που απάντησε αρνητικά στο ενδεχόμενο του Survivor All Star και δεν προχώρησε το πρότζεκτ από τον ΣΚΑΙ και τον Ατζούν!

Πρόσφατα πρώτοι εδώ σας ενημερώσαμε ότι δεν θα διεξαχθεί το Survivor All Star και πως θα έχουμε κανονικά από Σεπτέμβριο το Survivor 4! Ο λόγος που πάρθηκε αυτή η απόφαση ήταν πρώτον ότι το... οικονομικό σκέλος θα ξέφευγε αρκετά και δεύτερον πως αρκετοί παίκτες ήδη είχαν απαντήσει αρνητικά είτε το σκέφτονταν ακόμα!

Ποιος ήταν ο τελευταίος παίκτης που δεν φάνηκε ιδιαίτερα ζεστός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο για μια All Star έκδοση; Ο λόγος για τον Γιώργο Χρανιώτη! Ο έμπειρος ηθοποιός μετά το πέρασμα του Survivor 1 έβαλε την ζωή του σε άλλα δεδομένα, καθώς παντρεύτηκε και πλέον προτεραιότητά του είναι ξεκάθαρα η οικογένεια και μετά η καριέρα του ως ηθοποιός!

Επειδή τα "μεγάλα" ονόματα τύπου Αγγελόπουλου και Δαλάκα έκαναν τους "δύσκολους" η παραγωγή διαπίστωσε πως και η δεύτερη... γενιά δεν είναι ιδιαίτερα θετική στο ενδεχόμενο του All Star και αποφάσισε να μην προχωρήσει ένα τόσο ακριβό πρότζεκτ!

Η παραγωγή του ΣΚΑΙ καθώς και εκείνη του Ατζούν πιστεύει πως σε 2 με 3 χρόνια θα είναι πιο εφικτό να διεξαχθεί το Survivor All Star και ο λόγος είναι πως οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, οι παίκτες από τα Survivors θα έχουν χαθεί από την επικαιρότητα και θα θέλουν να επιστρέψουν στην... καθημερινότητα της Showbiz, με αυτό να γίνεται και με λιγότερα χρήματα!

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως μέλη της παραγωγής επικοινώνησαν με τον Γιώργο Χρανιώτη, ο οποίος ευγενικά τους αρνήθηκε και τους ξεκαθάρισε πως το κεφάλαιο "Survivor" έχει τελειώσει οριστικά για τον ίδιο!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς ακολουθεί καθημερινά ρεπορτάζ γύρω από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, το οποίο ετοιμάζεται να επιστρέψει στους δέκτες μας από τον Σεπτέμβριο! Μέχρι τότε υπομονή...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share