Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor Διαρροή: Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής απέρριψε τεράστια πρόταση - Είπε όχι στο Survivor 4

Αποκλειστικό παρασκήνιο! Για ποιον πρόκειται;

7 Φεβρουαρίου 2020 09:10
Survivor Διαρροή: Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής απέρριψε τεράστια πρόταση - Είπε όχι στο Survivor 4
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor Διαρροή: Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας αποκαλύψει τον ποδοσφαιριστή που απάντησε αρνητικά σε μεγάλη πρόταση για να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 4!

Μετά την αποκάλυψη για τον πασίγνωστο ηθοποιό που βρίσκεται μια ανάσα από το Survivor 4 αλλά και τον Έλληνα τραγουδιστή που δεν αποκλείεται να βρεθεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, σήμερα σας αποκαλύπτουμε και τον κούκλο Έλληνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος αρνήθηκε να πάρει μέρος στο Survivor 4, παρά το μεγάλο ποσό που του υποσχέθηκαν σε πρώτη βάση!

Ο λόγος γίνεται για έναν παίκτη που είχε δεχτεί πιέσεις να βρεθεί και στα άλλα 3 Survivors αλλά για διάφορους λόγους το φλερτ δεν προχώρησε σε γάμο! Πληροφορίες αναφέρουν πως στην πρώτη κρούση, ανεπίσημη σαφώς, απάντησε αρνητικά και δεν φαίνεται καν να ενδιαφέρεται για να συνεχιστεί περισσότερο η όποια κουβέντα!

Φυσικά και αναφερόμαστε στον Γιούρκα Σεϊταρίδη! Σε πρώτη φάση ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 με την Εθνική Ελλάδος στα γήπεδα της Πορτογαλίας ξεκαθάρισε πως οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν τον αφήνουν να κάνει το μεγάλο ταξίδι και μάλιστα για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα!

Κάπου εδώ αξίζει να αναφέρουμε πως ο παλαίμαχος και κούκλος ποδοσφαιριστής, εκτός από γνωστό εστιατόριο στο Θησείο που του ανήκει, έχει εκλεγεί και Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων με την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη και δεν πρόκειται ούτε να παραιτηθεί, ούτε να αφήσει τα καθήκοντά του στην άκρη, ειδικά όταν μια τόση μεγάλη μερίδα συνανθρώπων του τον εμπιστεύτηκαν με την ψήφο του!

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης ήταν ξεκάθαρος στις σκέψεις του προς την παραγωγή του ΣΚΑΙ και του Ατζούν, οι οποίοι του ξεκαθάρισαν πως η πρόταση θα είναι αρκετά καλή στο οικονομικό επίπεδο! Τέτοια που άλλος δεν θα έλεγε οχι! Άλλος όμως αφού ο παλαίμαχος αμυντικός του Παναθηναϊκού, έχει εξασφαλίσει γερή "μπάζα" από την περίοδο που έπαιζε μπάλα και ειδικά με την μεταγραφή που είχε κάνει στην Ρωσία και την Ντιναμό Μόσχας! Με την ευκαιρία, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης είχε αγωνιστεί επίσης στο εξωτερικό σε μεγαθήρια όπως η Πόρτο και η Ατλέτικο Μαδρίτης ενώ βρισκόταν για χρόνια στο στόχαστρο και της τεράστιας, Ρεάλ Μαδρίτης!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς σε καθημερινή βάση σας έχουμε αποκλειστικά ρεπορτάζ γύρω από το Survivor 4 που επιστρέφει τον Σεπτέμβριο, όπως άλλωστε πρώτοι σας ενημερώσαμε εδώ και αρκετές εβδομάδες! Να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share