Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor Διαρροή: Τέλος ο Σάκης Τανιμανίδης! Γυναίκα στην θέση του;

Τρομερό παρασκήνιο! Ποια ετοιμάζουν για την θέση του;

29 Ιανουαρίου 2020 09:59
Survivor Διαρροή: Τέλος ο Σάκης Τανιμανίδης! Γυναίκα στην θέση του;

Survivor Διαρροή: Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για ακόμα μια αποκλειστικότητα γύρω από το αγαπημένο ριάλιτι που αυτή την φορά έχει να κάνει με την θέση του παρουσιαστή!

Χτες η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας σχετικά με την επιστροφή του Survivor και μάλιστα με κύκλο ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές και όχι σε φάση All Star! Σήμερα ωστόσο το Athensmagazine.gr το πάει ένα βήμα παρακάτω και σας έχει εκ νέου ρεπορτάζ που "καίει"!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που έχουν διασταυρωθεί το γεγονός πως η παραγωγή σκέφτεται να μεταθέσει το Survivor τον Σεπτέμβριο και όχι μετά το πέρας της χρονιάς οδηγεί τον Σάκη Τανιμανίδη εκτός ριάλιτι και Αγίου Δομίνικου! Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ στο ξεκίνημα της σεζόν έχει πολλές υποχρεώσεις και δύσκολα θα πει το ναι, την ίδια ώρα όμως που και η παραγωγή σκέφτεται μια αλλαγή για να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης!

Συγκεκριμένα ο Ατζούν φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Σάκη Τανιμανίδη, χωρίς ωστόσο να έχουν διαταραχθεί οι σχέσεις ανάμεσα στους δύο άνδρες!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr στο μυαλό του Τούρκου παραγωγή φαίνεται να έχει ένα προβάδισμα η λύση... γυναίκας για την θέση! Ωστόσο όχι μια περίπτωση "πείραμα" αλλά μια γυναίκα δυναμική που με τον χαρακτήρα της και την παρουσία της θα βάλει φωτιά στο παιχνίδι!

Τι θέλουμε να πούμε; Πως ο Ατζούν δεν ψάχνει μια λύση... ήρεμου θηλυκού, όπως θα ήταν πχ η Χριστίνα Μπόμπα αλλά μια γυναίκα δυναμική, με χιούμορ και "εκρηκτικό" χαρακτήρα τύπου... "σκύλας" που να μην αποκλείεται να είναι και πρώην παίκτρια του Survivor!

Ονόματα ακόμα δεν έχουν πέσει στο τραπέζι, ενώ πάντα παίζει το ενδεχόμενο να παραμείνει η εμπειρία του Σάκη Τανιμανίδη στο προσκήνιο, χωρίς να αποκλείεται ντουέτο αλλά με γυναίκα!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς καθημερινά θα ακολουθεί αποκλειστικό ρεπορτάζ από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, το οποίο ετοιμάζεται να επιστρέψει από τη νέα σεζόν μετά από ένα χρόνο απουσίας από τους τηλεοπτικούς σας δέκτες!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share