Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor Διαρροή: Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μας από την Κατερίνα Καινούργιου!

Τι σας είχαμε αποκαλύψει από τις 23 Ιανουαρίου;

28 Ιανουαρίου 2020 11:50
Survivor Διαρροή: Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μας από την Κατερίνα Καινούργιου!

Ότι το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα γύρω από το ρεπορτάζ του Survivor το γνωρίζατε! Ήρθε όμως και η Κατερίνα Καινούργιου να μας το επιβεβαιώσει!

Πρώτοι εδώ στο Athensmagazine.gr διαβάστε στις 23 Ιανουαρίου πως το νέο Survivor δεν θα είναι All Star αλλά θα στραφεί στην παλιά λύση ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σήμερα!

Η παρουσιάστρια του Open μάλιστα ανέφερε και το όνομα που έχει συμφωνήσει για το Survivor 4, το οποίο επίσης διαβάσατε πρώτοι στο Athensmagazine.gr στις 23 Ιανουαρίου! Σύμφωνα λοιπόν και με την εκπομπή Ευτυχείτε ο Ευθύμης Ζησάκης έχει πει το ναι και θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο από τη νέα σεζόν!

Τρίτη και τελευταία επιβεβαίωση του ρεπορτάζ είναι πως το Survivor 4 ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2020 και όχι τον Ιανουάριο του 2021!

Μένει να φανεί εάν το ρεπορτάζ του Athensmagazine.gr αλλά και της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου θα επιβεβαιωθούν!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Τρίτης:

Survivor διαρροή: Δεν θα διεξαχθεί το All Star! Κανονικά Survivor 4! Πότε αρχίζει;

Survivor: Φαίνεται πως στον ΣΚΑΙ έχουν πάρει την οριστική απόφασή του για το αγαπημένο ριάλιτι με το νέο κύκλο να αφορά το... Survivor 4!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η παραγωγή του Ατζούν αλλά και του ΣΚΑΙ φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να διεξαχθεί νέο Survivor, καθώς παρά τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που είχαν τα δύο τελευταία φαίνεται πως λείπει αρκετά από το κοινό, αφού δεν υπάρχουν προγράμματα στην ελληνική τηλεόραση που να τραβούν το ενδιαφέρον!

Ωστόσο οι άνθρωποι της παραγωγής ζύγισαν τα πράγματα και φαίνεται να έχουν καταλήξει πως θα μπει στο ψυγείο η υπόθεση... Survivor All Star και οι λόγοι είναι πολλά αλλά κυρίως οικονομικοί! Η δίψα του κοινού για νέο Survivor αναμένεται να ανεβάσει από μόνη της τα νούμερα τηλεθέασης και έτσι δεν θα προχωρήσει το πλάνο με παλαιούς παίκτες του αγαπημένου ριάλιτι επιβίωσης!

Ο ΣΚΑΙ και ο Ατζούν θα γλιτώσουν πολλά χιλιάδες ευρώ εφόσον δεν διεξαχθεί το Survivor All Star, το οποίο κακά τα ψέμματα πρόκειται για ένα πείραμα που μπορεί και να πατώσει, εφόσον δεν δώσουν το παρόν πολύ μεγάλα ονόματα και να μπουν όλοι "μέσα"! Να σας θυμίσουμε άλλωστε πως μόνο για τον Γιώργο Αγγελόπουλο τα ποσά που είχαν ακουστεί ξεπερνούσαν τα 500.000 ευρώ!

Έτσι σκοπεύουν να επαναφέρουν το Survivor με τον τέταρτο κύκλο τους από τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν και θα έχει λείψει στο κοινό πάνω από χρόνο! Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα θα δούμε και τρέιλερ όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για να μετακομίσουν στον... Άγιο Δομίνικο! Τώρα σε τι πλαίσιο και με ποια κριτήρια θα αποφασίσει η παραγωγή την επιλογή των παικτών που θα απαρτίζουν τις δύο ομάδες παραμένουν άγνωστες! Πάντως αποκλείεται να είναι όλοι... ντούκια ενώ το Survivor θα είναι μεταξύ Διασήμων και Μαχητών, με την λίστα των πρώτων να εξετάζεται ήδη από την παραγωγή!

Μείνετε συντονισμένοι καθώς το Athensmagazine.gr σας έχει όλο το ρεπορτάζ γύρω από το Surivor!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share