Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor διαρροή: Ο κούκλος Έλληνας ηθοποιός που μπαίνει στο Survivor 4!

Τρομερό ρεπορτάζ! Θα ανεβάσει την τηλεθέαση στο 80%

23 Ιανουαρίου 2020 08:27
Survivor διαρροή: Ο κούκλος Έλληνας ηθοποιός που μπαίνει στο Survivor 4!

To Athensmagazine.gr είναι ξανά εδώ με ρεπορτάζ για το Survivor και σας έχει ρεπορτάζ για κούκλο Έλληνα ηθοποιό, ο οποίος έχει δεχτεί πρόταση για να μπει στο Survivor 4!

Αρχικά εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr πρώτοι σας ενημερώσαμε πως το Survivor All Star συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες για να διεξαχθεί και πως η παραγωγή σκέφτεται να στραφεί στην λύση του Survivor 4 ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές!

Οι άνθρωποι της παραγωγής και κυρίως ο Ατζούν φαίνεται να τα έβαλαν κάτω και να μην βγαίνει οικονομικά το πλάνο για το ρίσκο ενός Survivor All Star και πως ένας τέταρτος κύκλος στα πλαίσια του... πρώτου (δηλαδή περισσότερο ριάλιτι και λιγότερο τόσα πολλά αγωνίσματα) θα φέρει καλύτερα νούμερα τηλεθέασης!

Η δίψα του τηλεοπτικού κοινού για έναν νέο κύκλο Survivor είναι μεγάλη, καθώς ήδη έχει κλείσει ένας χρόνος από το Survivor Ελλάδα Τουρκία και στην καλύτερη το Survivor 4 θα ξεκινήσει από τον Σεπτέμβρη του 2020!

Μάλιστα πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως η παραγωγή ήδη εξετάζει λίστα με επώνυμους ώστε να στελεχώσουν την ομάδα των Διασήμων με το πρώτο όνομα που πέφτει στην... αντίληψή μας να είναι Έλληνας κούκλος ηθοποιός που σαρώνει σε κάθε του πέρασμα! Ποιος είναι αυτός; Ο λόγος για τον Ευθύμη Ζησάκη!

Ο κούκλος ηθοποιός δεν έχει δεχτεί ακόμα καμία πρόταση αλλά καλά πληροφορημένες πηγές μας αναφέρουν πως βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, διότι είναι ένα παιδί που αγαπάει πολύ ο κόσμος ενώ έχει και πέραση στις γυναίκες!

Ωστόσο καμία επαφή δεν έχει γίνει ακόμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τις εξελίξεις να αναμένονται μέσα στην επόμενο μήνα, αφού η παραγωγή του ΣΚΑΙ και της Acun Media θέλουν να κλείνουν γρήγορα τα ονόματα εν όψει του νέου πρότζεκτ!

Για περισσότερα ρεπορτάζ γύρω από το Survivor και γενικά τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης, μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς ακολουθεί κάθε μέρα και μια αποκλειστικότητα!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share