Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θυμάστε τον Νίκο Κοσμά από το Survivor Ελλάδα Τουρκία; Μόλις ανακοίνωσε την απόλυτη... ευτυχία του!

Χίλια μπράβο!

21 Ιανουαρίου 2020 09:40
Θυμάστε τον Νίκο Κοσμά από το Survivor Ελλάδα Τουρκία; Μόλις ανακοίνωσε την απόλυτη... ευτυχία του!

Θυμάστε τον Νίκο Κοσμά από το Survivor Ελλάδα Τουρκία; Μόλις ανακοίνωσε την απόλυτη... ευτυχία του!

Ο Νίκος Κοσμάς είναι ένα από τα παιδιά που ξεχώρισαν μέσα από το Survivor Ελλάδα Τουρκία, τόσο για τις αγωνιστικές του ικανότητες, όσο και την... γοητεία του!

Ο Νίκος έφτασε μέχρι το τέλος και μια ανάσα από τον τελικό του Survivor Ελλάδα Τουρκία όμως δεν το έβαλε κάτω! Χτες ο πρώην παίκτης του Survivor ανακοίνωσε την υπέρβαση και την... επίτευξη ενός ξεχωριστού στόχου!

Είναι γνωστό πως ο Νίκος μπήκε στο Survivor όντας μέλος της Εθνικής Ομάδας Καράτε, έχοντας κατακτήσει την τρίτη θέση στον κόσμο! Ο 27χρονος καρατέκα, μέσω ανακοίνωσής του στο Instagram, τόνισε πως κατάφερε να κατακτήσει την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών, παρότι πήρε την απόφαση μόλις 10 μέρες πριν, αφού είχε να αντιμετωπίσει έναν σοβαρό τραυματισμό!

Δείτε τι ανέφερε ο Νίκος Κοσμάς:

COME BACK!
Πριν 10 μέρες πήρα την απόφαση να κατέβω στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών 2020.

Με ελάχιστες προπονήσεις,με ένα σοβαρό τραυματισμό που με ταλαιπωρεί στο γόνατο και με 6 ράμματα στο φρύδι τις τελευταίες μέρες,έκανα αγωνιστικό come back.

Δόξα το θεό, όλα πήγαν καλά,αν και πάντα ενας πρωταθλητής επιθυμεί το βέλτιστο.

Κατέκτησα την 2η ΘΕΣΗ μετά από 4 αγώνες και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που ήσασταν εκεί για μένα και με στηρίξατε με τις φωνές και το χειροκρότημα σας.

Τόσο όλα τα παιδιά του @odysseas_karateclub ,όσο και τους αγαπημένους μου ανθρώπους.

Θα ήθελα να πω ομως ένα μεγάλο και ξεχωριστό ευχαριστώ στην @ria_kolovou για όλη την στήριξη. Ξερεις εσυ!

Όπως επίσης και στους @minoa_water και @vinyl_art_clothing ,που είναι μόνιμοι υποστηρικτές μου πλέον σε κάθε μου προσπάθεια.

Η αγάπη σας και η στήριξη όλων σας σε κάθε μου βήμα με κάνει να νιώθω ακόμα πιο δυνατός και έτοιμος για κάθε νέα πρόκληση.

Υ.Γ. Τελικά αν κάτι μου άφησε έντονα το Survivor,είναι να παλεύεις για αυτό που θέλεις κάτω υπό πολύ δύσκολες συνθήκες.

Στην ζωή δεν έρχονται τα πράγματα πάντα όπως τα έχεις υπολογίσει,θα έρθουν πολλά εμπόδια και δυσκολίες.Πρέπει πάντα με ένα χαμόγελο να τα αντιμετωπίζετε και ποτέ μην χάνετε την πίστη σας και αργά ή γρήγορα θα πετύχετε τον στόχο σας.

Δείτε και το σχετικό του ποστ παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share