Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor διαρροή: Δεν θα διεξαχθεί το All Star! Κανονικά Survivor 4! Πότε αρχίζει;

Αποκλειστικό παρασκήνιο! Πότε κάνει πρεμιέρα;

14 Ιανουαρίου 2020 14:24
Survivor διαρροή: Δεν θα διεξαχθεί το All Star! Κανονικά Survivor 4! Πότε αρχίζει;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor: Φαίνεται πως στον ΣΚΑΙ έχουν πάρει την οριστική απόφασή του για το αγαπημένο ριάλιτι με το νέο κύκλο να αφορά το... Survivor 4!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η παραγωγή του Ατζούν αλλά και του ΣΚΑΙ φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να διεξαχθεί νέο Survivor, καθώς παρά τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που είχαν τα δύο τελευταία φαίνεται πως λείπει αρκετά από το κοινό, αφού δεν υπάρχουν προγράμματα στην ελληνική τηλεόραση που να τραβούν το ενδιαφέρον!

Ωστόσο οι άνθρωποι της παραγωγής ζύγισαν τα πράγματα και φαίνεται να έχουν καταλήξει πως θα μπει στο ψυγείο η υπόθεση... Survivor All Star και οι λόγοι είναι πολλά αλλά κυρίως οικονομικοί! Η δίψα του κοινού για νέο Survivor αναμένεται να ανεβάσει από μόνη της τα νούμερα τηλεθέασης και έτσι δεν θα προχωρήσει το πλάνο με παλαιούς παίκτες του αγαπημένου ριάλιτι επιβίωσης!

Ο ΣΚΑΙ και ο Ατζούν θα γλιτώσουν πολλά χιλιάδες ευρώ εφόσον δεν διεξαχθεί το Survivor All Star, το οποίο κακά τα ψέμματα πρόκειται για ένα πείραμα που μπορεί και να πατώσει, εφόσον δεν δώσουν το παρόν πολύ μεγάλα ονόματα και να μπουν όλοι "μέσα"! Να σας θυμίσουμε άλλωστε πως μόνο για τον Γιώργο Αγγελόπουλο τα ποσά που είχαν ακουστεί ξεπερνούσαν τα 500.000 ευρώ!

Έτσι σκοπεύουν να επαναφέρουν το Survivor με τον τέταρτο κύκλο τους από τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν και θα έχει λείψει στο κοινό πάνω από χρόνο! Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα θα δούμε και τρέιλερ όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για να μετακομίσουν στον... Άγιο Δομίνικο! Τώρα σε τι πλαίσιο και με ποια κριτήρια θα αποφασίσει η παραγωγή την επιλογή των παικτών που θα απαρτίζουν τις δύο ομάδες παραμένουν άγνωστες! Πάντως αποκλείεται να είναι όλοι... ντούκια ενώ το Survivor θα είναι μεταξύ Διασήμων και Μαχητών, με την λίστα των πρώτων να εξετάζεται ήδη από την παραγωγή!

Μείνετε συντονισμένοι καθώς το Athensmagazine.gr σας έχει όλο το ρεπορτάζ γύρω από το Surivor!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share