Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έπεσε η βόμβα για το Survivor All Star: Το μεγάλο φαβορί διέψευσε τα πάντα!

Η μεγάλη ανατροπή!

7 Ιανουαρίου 2020 11:52
Έπεσε η βόμβα για το Survivor All Star: Το μεγάλο φαβορί διέψευσε τα πάντα!

Survivor All Star: Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που από την πρώτη στιγμή σας είχε αποκαλύψει τα πάντα γύρω από το Survivor και το ίδιο κάνει και με το All Star, το οποίο δεν έχει γίνει γνωστό αν διεξαχθεί τελικά!

Ωστόσο το μεγάλο φαβορί, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή του σε κυπριακό Μέσο πως όλα είναι ένα ψέμα! Τι ακριβώς; Πως ποτέ δεν του έχει γίνει καμία πρόταση για το Survivor All Star, σε αντίθεση με το Survivor 2 και το Survivor Ελλάδα Τουρκία, όπου είχε πιέσεις για να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο!

Έτσι ο Γιώργος Αγγελόπουλος βάζει ένα τέλος στην φήμη που θέλει να έχουν προσφερθεί στον ίδιο 500.000 ευρώ για να μπει στο Survivor All Star!

Δείτε όλα όσα δήλωσε:

Πάντως αυτή η εξέλιξη δεν σημαίνει πως το Survivor All Star δεν θα διεξαχθεί! Ασφαλείς πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως η παραγωγή τρέχει ήδη το πρότζεκτ και έχει στη λίστα της τα ποσά που έχει σκοπό να προσφέρει σε κάθε πρόσωπο, εφόσον πάρει το πράσινο φως από τον ΣΚΑΙ για την διεξαγωγή του! Για οποιαδήποτε εξέλιξη εμείς θα σας κρατάμε ενήμερους!

Ο τύπος της φωτογραφίας είναι παίκτης του Survivor! Αγνώριστος με μακριά μαλλιά μπούκλες

Αδιανόητο και όμως αληθινό! Το αγόρι της φωτογραφίας είναι παίκτης του Survivor που λατρέψαμε και μας αφήνει άφωνες με την εμφάνισή του! Αγνώριστος με μακριά μαλλιά μπούκλες, ο ίδιος ποζάρει όλο χάρη!

Ο παίκτης θέλησε να ευχηθεί καλή χρονιά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό με μια ιδιαίτερη φωτογραφία!

Ο λόγος για τον... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

Χωρισμός βόμβα για ζευγάρι του Survivor!

Νέος χωρισμός "βόμβα" έσκασε στην ελληνική showbiz με άρωμα Survivor και προκάλεσε "πανικό! Ακόμα δεν πρόλαβαν να γίνουν ζευγάρι και τα διέλυσαν όλα!

Η σχέση τους ήταν σύντομη και ο χωρισμός ξαφνικός, αλλά όπως φαίνεται οι δυο τους αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους!

Ο λόγος για την... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share