Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor All Star Διαρροή: Αυτός ο παίκτης του τελευταίου Survivor είπε το ναι! Τι ποσό θα πάρει;

Αποκλειστικό παρασκήνιο! Η πρώτη έξυπνη βόμβα του Ατζούν

27 Δεκεμβρίου 2019 12:38
Survivor All Star Διαρροή: Αυτός ο παίκτης του τελευταίου Survivor είπε το ναι! Τι ποσό θα πάρει;

Survivor All Star: Το Athensmagazine.gr σας έχει την είδηση σχετικά με τον παίκτη από το τελευταίο Survivor που είπε το ΝΑΙ και μπαίνει στο All Star!

Εδώ από την πρώτη μέρα του Survivor 1 μέχρι και σήμερα έχετε ενημερωθεί πρώτοι για κάθε παρασκήνιο, αποκλειστικότητα και διαρροή από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης και το ίδιο θα κάνουμε και σήμερα! Πρόσφατα σας αποκαλύψαμε για την χυλόπιτα που έριξε στην παραγωγή μεγάλο όνομα από το Survivor 1 παρότι δέχτηκε πρόταση που άγγιζε στο οικονομικό σκέλος τις 80.000 ευρώ! Σήμερα θα σας αποκαλύψουμε ποιος παίκτης από το τελευταίο Survivor, αυτό του Ελλάδα Τουρκία, είπε το μεγάλο "ναι" ή για να τα λέμε καλύτερα είναι κοντά στο να πει το ναι!

Συγκεκριμένα πρόκειται για γυναίκα και ήταν ίσως και η πιο εντυπωσιακή παρουσία του Survivor Ελλάδα Τουρκία! Φυσικά και αναφερόμαστε στην Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία βλέπει με πολύ θετικό μάτι το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο από τον Σεπτέμβριο και οι λόγοι είναι τρεις!

Πρώτον πως μετά την επιτυχία που είχε στο Survivor, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό και έχασε από την Κατερίνα Δαλάκα, δεν είχε τις επαγγελματικές προτάσεις ή καλύτερα προοπτικές που αναζητούσε! Δεύτερος λόγος είναι πως πιστεύει και η ίδια πως η ταυτόχρονη παρουσία της με "κολοσσούς" του ελληνικού Survivor, όπως για παράδειγμα ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Μάριος Πρίαμος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, μόνο καλό θα κάνουν στην παρουσία της στο ριάλιτι επιβίωσης!

Τρίτος και πιο σημαντικός λόγος που την κάνει να λέει το ναι είναι το οικονομικό κομμάτι και πως θα μπορούσε να συμβεί αλλιώς! Η Δήμητρα Βαμβακούση φαίνεται να είναι έτοιμη να δώσει τα χέρια με την παραγωγή για πρόταση που στα οικονομικά δεδομένα της θα αγγίζει τις 3.000 ευρώ την εβδομάδα! Ναι καλά διαβάσατε! Ένα ποσό που μπορεί να εκτοξευτεί εφόσον φτάσει μακριά στο Survivor All Star! Πάντως η παρουσία της μόνο ενδιαφέρον μπορεί να έχει!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς σας έχει όλο το παρασκήνιο γύρω από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης της ελληνικής τηλεόρασης

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share