Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor: Πανέμορφη παίκτρια ήταν έγκυος και πλέον έχει γεννήσει! Δεν το περίμενε κανείς!

Σε πελάγη ευτυχίας πρώην παίκτρια!

25 Δεκεμβρίου 2019 14:56
Survivor: Πανέμορφη παίκτρια ήταν έγκυος και πλέον έχει γεννήσει! Δεν το περίμενε κανείς!

Eίναι ερωτευμένη και έχει φέρει στη ζωή το πρώτο της παιδί…Ο λόγος για την παίκτρια από το Survivor, Φελίσια Λαπάτη, που ήταν έγκυος και δεν το φανταζόταν κανείς!

Η όμορφη δημοσιογράφος που είχε πάρει μέρος στο Survivor έχει γεννήσει και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο παιδάκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Πολλοί ακόμα παίκτες έχουν δει την ζωή τους και την εμφάνιση τους να αλλάζει μετά το ριάλιτι, όπως και η Ροδάνθη!

Είναι καρπός του έρωτά της με τον Μιχάλη Αντιώτη. Ο Μιχάλης Αντιώτης είναι ιδιοκτήτης αντιπροσωπίας αλουμινίων γνωστής ευρωπαϊκής φίρμας, με έδρα στα βόρεια προάστια.

Φαίνεται πως η μητρότητα την γλύκανε και την ομόρφυνε ακόμα παραπάνω, μιας και ήταν ήδη κούκλα!

Survivor All Star Διαρροή: Είπε το μεγάλο ΟΧΙ σε 80.000 ευρώ!

Survivor All Star: Το Athensmagazine.gr είναι το μόνο site που σας ενημερώνει από νωρίς για το ριάλιτι και σήμερα σας παρουσιάζει ποιος παίκτης είπε όχι σε 80.000 ευρώ!

Από την πρώτη στιγμή του Survivor 1 μέχρι και σήμερα το Athensmagazine.gr ήταν το πρώτο site που σας είχε αποκλειστικότητες και διαρροές! Πρόσφατα σας αποκαλύψαμε το spoiler για το Survivor All Star που θα απογοητεύσει όλους τους fans του και σήμερα σας έχουμε ένα ακόμα αποκλειστικό θεματάκι!

Ποιος έριξε ισχυρό άκυρο στην παραγωγή του Survivor σε πρόταση που αγγίζει τις 80.000 ευρώ μέχρι το τέλος του Survivor All Star; Ασφαλείς πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως πρόκειται για παίκτη από το Survivor 1 και μάλιστα για μεγάλο όνομα, το οποίο όμως δεν είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

Ο συγκεκριμένος παίκτης έφτασε μακριά στο ριάλιτι και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το τηλεοπτικό κοινό! Ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση τα 80.000 ευρώ δεν είναι ικανά να του αλλάξουν τα επαγγελματικά του σχέδια! Όπως χαρακτηριστικά απάντησε σε πρόσωπα της παραγωγής τα λεφτά μπορεί να είναι καλά αλλά όχι τόσα ώστε να τον κάνουν να αφήσει τα πάντα πίσω του στην πατρίδα! Αφήνοντας επί της ουσίας ένα μήνυμα πως εφόσον ανέβουν οικονομικά τότε θα τα βρουν!

Από την πλευρά της η παραγωγή πιστεύει πως υπάρχουν πολλά παιδιά, από τα αγαπημένα του τηλεοπτικού κοινού που θα έλεγαν ΝΑΙ και με πολύ λιγότερα χρήματα και δεν δείχνουν διατεθειμένο να πέσουν στους "εκβιασμούς" και τις υπερβολικές απαιτήσεις του κάθε παίκτη! Από την άλλη δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο άμεσο μέλλον με βελτιωμένη πρόταση καθώς πρόκειται για παίκτη βαρόμετρο!

Προς το παρόν οι άνθρωποι του Ατζούν είναι ξεκάθαροι πως προτάσεις πάνω από 50.000 δύσκολα θα γίνουν σε πάνω από 3-4 παίκτες και εκεί που θα κριθεί απαραίτητο! Οπότε ήδη οι 80.000 φαίνονται ως μια μεγάλη υπέβαση για τα οικονομικά δεδομένα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς σας έχει όλο το παρασκήνιο γύρω από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης της ελληνικής τηλεόρασης και σύντομα θα επανέλθει και με το όνομα του παίκτη που αρνήθηκε τις 80.000 ευρώ! Μέχρι τότε, καλά Χριστούγεννα σε όλους!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share