Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020

Survivor All Star Διαρροή: Είπε το μεγάλο ΟΧΙ σε 80.000 ευρώ!

Τρομερό παρασκήνιο! Ισχυρή χυλόπιτα στην παραγωγή!

24 Δεκεμβρίου 2019 13:13
Survivor All Star Διαρροή: Είπε το μεγάλο ΟΧΙ σε 80.000 ευρώ!
Αρθρογράφος: Παναγιώτης Παπανικολάου
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ATHENSMAGAZINE.GR

Survivor All Star: Το Athensmagazine.gr είναι το μόνο site που σας ενημερώνει από νωρίς για το ριάλιτι και σήμερα σας παρουσιάζει ποιος παίκτης είπε όχι σε 80.000 ευρώ!

Από την πρώτη στιγμή του Survivor 1 μέχρι και σήμερα το Athensmagazine.gr ήταν το πρώτο site που σας είχε αποκλειστικότητες και διαρροές! Πρόσφατα σας αποκαλύψαμε το spoiler για το Survivor All Star που θα απογοητεύσει όλους τους fans του και σήμερα σας έχουμε ένα ακόμα αποκλειστικό θεματάκι!

Ποιος έριξε ισχυρό άκυρο στην παραγωγή του Survivor σε πρόταση που αγγίζει τις 80.000 ευρώ μέχρι το τέλος του Survivor All Star; Ασφαλείς πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως πρόκειται για παίκτη από το Survivor 1 και μάλιστα για μεγάλο όνομα, το οποίο όμως δεν είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

Survivor All Star Διαρροή

Ο συγκεκριμένος παίκτης έφτασε μακριά στο ριάλιτι και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το τηλεοπτικό κοινό! Ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση τα 80.000 ευρώ δεν είναι ικανά να του αλλάξουν τα επαγγελματικά του σχέδια! Όπως χαρακτηριστικά απάντησε σε πρόσωπα της παραγωγής τα λεφτά μπορεί να είναι καλά αλλά όχι τόσα ώστε να τον κάνουν να αφήσει τα πάντα πίσω του στην πατρίδα! Αφήνοντας επί της ουσίας ένα μήνυμα πως εφόσον ανέβουν οικονομικά τότε θα τα βρουν!

Από την πλευρά της η παραγωγή πιστεύει πως υπάρχουν πολλά παιδιά, από τα αγαπημένα του τηλεοπτικού κοινού που θα έλεγαν ΝΑΙ και με πολύ λιγότερα χρήματα και δεν δείχνουν διατεθειμένο να πέσουν στους "εκβιασμούς" και τις υπερβολικές απαιτήσεις του κάθε παίκτη! Από την άλλη δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο άμεσο μέλλον με βελτιωμένη πρόταση καθώς πρόκειται για παίκτη βαρόμετρο!

Survivor All Star Διαρροή

Προς το παρόν οι άνθρωποι του Ατζούν είναι ξεκάθαροι πως προτάσεις πάνω από 50.000 δύσκολα θα γίνουν σε πάνω από 3-4 παίκτες και εκεί που θα κριθεί απαραίτητο! Οπότε ήδη οι 80.000 φαίνονται ως μια μεγάλη υπέβαση για τα οικονομικά δεδομένα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς σας έχει όλο το παρασκήνιο γύρω από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης της ελληνικής τηλεόρασης και σύντομα θα επανέλθει και με το όνομα του παίκτη που αρνήθηκε τις 80.000 ευρώ! Μέχρι τότε, καλά Χριστούγεννα σε όλους!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share