Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor: Ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης σε νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ!

Απίστευτη ανατροπή!

23 Δεκεμβρίου 2019 07:26
Survivor: Ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης σε νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ!

Survivor: Ένα αρκετά γνώριμο πρόσωπο από το Survivor είδαμε σε πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, πριν λίγες μέρες!

Μία αρκετά γνώριμη φιγούρα είδαμε κι ένα ακόμα πιο γνώριμο όνομα ακούσαμε στην πρεμιέρα του τηλεπαιχνιδιού «Eurogames» στον ΣΚΑΪ, με παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά.

Με την ομάδα της Σπάρτης που έκανε «ποδαρικό» στις ελληνικές συμμετοχές βρέθηκε ένας πρώην παίκτης του «Survivor». Ο λόγος για τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο. Ο 40χρονος σήμερα γυμναστής, είχε βρεθεί στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης στην ομάδα των Διασήμων και όλοι θυμάστε την κόντρα που είχε με την Εύη Σαλταφερίδου!

Ο Θέμης Γεωργαντάς μάλιστα το ανέφερε όταν του απευθύνθηκε. «Εδώ παίζω πιο ομαδικά και η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση. Νιώθω πολύ χαρούμενος που έχω βάλει έστω ένα λιθαράκι σε όλο αυτό» απάντησε ο Σώζων.

Survivor: Θυμάστε τον Yusuf; Δείτε πώς είναι σήμερα ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης!

Ο Yusuf, ήταν ο μεγάλος νικητής του Survivor Ελλάδα Τουρκία! Έχετε αναρωτηθεί πώς είναι σήμερα σχεδόν 5 μήνες μετά το τέλος του παιχνιδιού;

Η ομάδα του Athensmagazine.gr ως γνωστόν, αγαπά το ριάλιτι επιβίωσης και γι αυτό σχεδόν καθημερινά σας παρουσιάζει spoiler για το Survivor all Star που πρόκειται να γίνει στο μέλλον.

Πάμε όμως στο θέμα μας! Ψάξαμε και βρήκαμε το Instagram του Yusuf για να δούμε αν έχει αλλάξει από την τελευταία φορά που τον είχαμε δει. Ο πρώην παίκτης του Survivor, είναι ολόιδιος με το παιχνίδι, ενώ μάλιστα συνεχίζει την πορεία του στο Kick Boxing.

Δείτε κάποιες φωτογραφίες:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share