Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor: Θυμάστε την μικρή Ροδάνθη; Μεγάλωσε και θα πάθετε... νταμπλάζ όταν την δείτε!

Έχει γίνει μοντέλο!

22 Δεκεμβρίου 2019 14:09
Survivor: Θυμάστε την μικρή Ροδάνθη; Μεγάλωσε και θα πάθετε... νταμπλάζ όταν την δείτε!

Η Ροδάνθη Καπαρού συμμετείχε στο Survivor 2 και αι αγωνιζόταν με τους Μαχητές, κλέβοντας πάντα τις εντυπώσεις. Δύο χρόνια μετά, εμφανώς αλλαγμένη και πιο ώριμη ρίχνει το Instagram και ανάβει φωτιές!

Από ένα γλυκό 19χρονο κοριτσάκι έχει γίνει πλέον μια πολύ ελκυστική γυναίκα, και άνετα θα μπορούσαμε να την δούμε και στο GNTM, αφού είναι ξεκάθαρα μοντελάρα!

Πολλοί παίκτες έχουν αλλάξει μετά το παιχνίδι, όπως είναι και ο Ορέστης Τσάνγκ, που τον θαυμάσαμε στο Survivor 1. Πάντως η Ροδάνθη έχει κάνει την μεγαλύτερη αλλαγή...Τι λέτε;

Κλέβει καρδιές με το γλυκό χαμόγελο της και το θανατηφόρο κορμί της!

Survivor: Θυμάστε τον Yusuf; Δείτε πώς είναι σήμερα ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης!

Ο Yusuf, ήταν ο μεγάλος νικητής του Survivor Ελλάδα Τουρκία! Έχετε αναρωτηθεί πώς είναι σήμερα σχεδόν 5 μήνες μετά το τέλος του παιχνιδιού;

Η ομάδα του Athensmagazine.gr ως γνωστόν, αγαπά το ριάλιτι επιβίωσης και γι αυτό σχεδόν καθημερινά σας παρουσιάζει spoiler για το Survivor all Star που πρόκειται να γίνει στο μέλλον.

Πάμε όμως στο θέμα μας! Ψάξαμε και βρήκαμε το Instagram του Yusuf για να δούμε αν έχει αλλάξει από την τελευταία φορά που τον είχαμε δει. Ο πρώην παίκτης του Survivor, είναι ολόιδιος με το παιχνίδι, ενώ μάλιστα συνεχίζει την πορεία του στο Kick Boxing.

Δείτε κάποιες φωτογραφίες:

Survivor All Star Διαρροή: Αυτός ο κούκλος Έλληνας θα μπει και δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα από τα 3 Survivors!

Survivor All Star: Μια βόμβα που δεν περιμένει κανείς ετοιμάζει η παραγωγή του ΣΚΑΙ για το Survivor All Star και το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

Μετά την αποκάλυψη για τον παίκτη, ο οποίος ζητάει 350.000 ευρώ για να πει το ναι και να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο, το Athensmagazine.gr σας φέρνει και σήμερα μια ακόμα αποκλειστικότητα που θα συζητηθεί! Ποια είναι αυτή;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, πέρα από τους πρώην παίκτες του ριάλιτι που θα μπουν στο παιχνίδι, ο Ατζούν και η παραγωγή εξετάζουν να βάλουν και έναν παίκτη, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα από τα 3 Survivors και η παρουσία του και μόνο θα ανεβάσει κατακόρυφα τα νούμερα τηλεθέασης!

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του Athensmagazine.gr, ο παίκτης αυτός είναι πασίγνωστος Έλληνας και μάλιστα κούκλος που αυτή την στιγμή το όνομά του είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα στην ελληνική showbiz, κυρίως για την προσωπική του ζωή!

Οι έρωτες του πολιορκούν όλα τα lifestyle περιοδικό και ενδεχόμενο παρουσία του στον Άγιο Δομίνικο αναμένεται να απογειώσει τα νούμερα της τηλεθέασης κυρίως στο γυναικείο κοινό! Ο συγκεκριμένος παίκτης φέρεται να έχει ζητήσει ένα ποσό που ξεπερνάει τις 70.000 ευρώ για να μπει στο Survivor All Star με την παραγωγή να είναι διατεθειμένη να του το προσφέρει!

Ποιος είναι αυτός ο παίκτης - κούκλος Έλληνας της showbiz; Το Athensmagazine.gr θα σας κρατήσει για λίγο στην αγωνία και θα σας παρουσιάσει ρεπορτάζ με περισσότερες λεπτομέρειες μέσα στις επόμενες ημέρες! Πάντως κρατήστε πως το Survivor All Star μέχρι να ξεκινήσει και όταν γίνει αυτό θα έχει τεράστιες ανατροπές πριν καν την πρεμιέρα του! Θα υπάρξουν κι άλλοι τέτοιου είδους παίκτες που θα μπουν στο ριάλιτι;

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr και θα σας μεταφέρουμε όλες τις πληροφορίες που φτάνουν στο γραφείο μας σχετικά με το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ που έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή!

TAGS
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share