Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor Διαρροή: Το spoiler για το Survivor All Star που θα απογοητεύσει τους πάντες!

Τρομερό παρασκήνιο! Δυστυχώς

18 Δεκεμβρίου 2019 14:29
Survivor Διαρροή: Το spoiler για το Survivor All Star που θα απογοητεύσει τους πάντες!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor: Το Athensmagazine.gr σας φέρνει στο φως μια ακόμα αποκάλυψη για το Survivor All Star, η οποία ωστόσο δεν θα σας αρέσει καθόλου!

Τι έχουμε; Μετά την πρόταση σε παίκτη που δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα από τα τρία Survivor, σας φέρνουμε στο φως μια ακόμα αποκάλυψη που θα προκαλέσει ντόρο! Ποια είναι; Τι θα σας αποκαλύψουμε και θα σας απογοητεύσει;

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο η διάρκεια του Survivor All Star να είναι πολύ μικρή και όταν λέμε μικρή εννοούμε ούτε 2 μήνες στο σύνολο! Ναι καλά διαβάσατε!

Οι λόγοι μάλιστα είναι αρκετοί! Αρχικά ότι όλοι οι παίκτες πλέον έχουν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και ιδιαίτερα ο νικητής του Survivor 1, Γιώργος Αγγελόπουλος! Δεύτερος λόγος είναι πως η παραγωγή δεν θέλει να "κουράσει" και στο νέο κύκλο καθώς, με εξαίρεση το πρώτο Survivor, στα υπόλοιπα 2 όσο περνούσε ο καιρός τόσο έπεφτε η τηλεθέαση αντί να ανεβαίνει!

Τρίτος και σημαντικότερος λόγος είναι πως κάθε φορά που έχουμε Survivor το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ γίνεται άνω κάτω! Το κανάλι δεν θέλει να δυσαρεστήσει πάλι άλλα πρόσωπα του καναλιού αφού τις εμπορικές ώρες έπαιζε το Survivor! Το κανάλι φαίνεται πως έχει έρθει σε επαφή με τον Ατζούν και έχουν συμφωνήσει πως εφόσον ξεκινήσει το Survivor All Star τότε αυτό να ολοκληρωθεί σύντομα!

Εδώ όμως προκύπτει ένα νέο πρόβλημα! Ποιο είναι αυτό; Πως είναι παράλογο να δοθούν υπέρογκα ποσά σε παίκτες "ισχυρά χαρτιά" για γυρίσματα που θα κρατήσουν ούτε δύο μήνες! Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό η διεξαγωγή του Survivor All Star, για ακόμα μια φορά βρίσκεται στον "αέρα" και δεν αποκλείεται τελικά να παρθεί η απόφαση να μπει ένα οριστικό τέλος στο ριάλιτι που αγκάλιασαν όσο κανένα άλλο οι Έλληνες τηλεθεατές τα τελευταία χρόνια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς κάθε μέρα σας έχουμε αποκλειστικότητες και ρεπορτάζ από το Survivor, το οποίο αναμένεται να επιστρέψει στους δέκτες σας από τον προσεχή Σεπτέμβριο!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share