Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021

Survivor All Star Διαρροή: Αυτός ο κούκλος Έλληνας θα μπει και δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα από τα 3 Survivors!

Αποκλειστικό βόμβα: Η μεγάλη ανατροπή!

17 Δεκεμβρίου 2019 10:07
Survivor All Star Διαρροή: Αυτός ο κούκλος Έλληνας θα μπει και δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα από τα 3 Survivors!

Survivor All Star: Μια βόμβα που δεν περιμένει κανείς ετοιμάζει η παραγωγή του ΣΚΑΙ για το Survivor All Star και το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

Μετά την αποκάλυψη για τον παίκτη, ο οποίος ζητάει 350.000 ευρώ για να πει το ναι και να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο, το Athensmagazine.gr σας φέρνει και σήμερα μια ακόμα αποκλειστικότητα που θα συζητηθεί! Ποια είναι αυτή;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, πέρα από τους πρώην παίκτες του ριάλιτι που θα μπουν στο παιχνίδι, ο Ατζούν και η παραγωγή εξετάζουν να βάλουν και έναν παίκτη, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα από τα 3 Survivors και η παρουσία του και μόνο θα ανεβάσει κατακόρυφα τα νούμερα τηλεθέασης!

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του Athensmagazine.gr, ο παίκτης αυτός είναι πασίγνωστος Έλληνας και μάλιστα κούκλος που αυτή την στιγμή το όνομά του είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα στην ελληνική showbiz, κυρίως για την προσωπική του ζωή!

Οι έρωτες του πολιορκούν όλα τα lifestyle περιοδικό και ενδεχόμενο παρουσία του στον Άγιο Δομίνικο αναμένεται να απογειώσει τα νούμερα της τηλεθέασης κυρίως στο γυναικείο κοινό! Ο συγκεκριμένος παίκτης φέρεται να έχει ζητήσει ένα ποσό που ξεπερνάει τις 70.000 ευρώ για να μπει στο Survivor All Star με την παραγωγή να είναι διατεθειμένη να του το προσφέρει!

Ποιος είναι αυτός ο παίκτης - κούκλος Έλληνας της showbiz; Το Athensmagazine.gr θα σας κρατήσει για λίγο στην αγωνία και θα σας παρουσιάσει ρεπορτάζ με περισσότερες λεπτομέρειες μέσα στις επόμενες ημέρες! Πάντως κρατήστε πως το Survivor All Star μέχρι να ξεκινήσει και όταν γίνει αυτό θα έχει τεράστιες ανατροπές πριν καν την πρεμιέρα του! Θα υπάρξουν κι άλλοι τέτοιου είδους παίκτες που θα μπουν στο ριάλιτι;

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr και θα σας μεταφέρουμε όλες τις πληροφορίες που φτάνουν στο γραφείο μας σχετικά με το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ που έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share