Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor Διαρροή: Ζητάει 350.000 για να μπει στο Survivor All Star! Και δεν είναι ο Ντάνος!

Πάγωσε η παραγωγή όταν άκουσε τις απαιτήσεις του!

16 Δεκεμβρίου 2019 10:40
Survivor Διαρροή: Ζητάει 350.000 για να μπει στο Survivor All Star! Και δεν είναι ο Ντάνος!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor: Ποιος είναι ο παίκτης που ζητάει 350.000 ευρώ προκειμένου να πει το ναι για το Survivor All Star; Τι σχέση έχει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο;

Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που σας έχει αποκαλύψει όλο το ρεπορτάζ και τις διαρροές από τα Survivors, όπως σας αποκάλυψε και πρόσφατα τον τρόμο του ΣΚΑΙ για το Survivor All Star!

Σήμερα σας έχουμε μια ακόμα αποκάλυψη βόμβα! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, παίκτης δέχτηκε πρόταση από την παραγωγή για να πει το ναι για το Survivor All Star, όμως η απάντηση που έδωσε στην ομάδα του Ατζούν τους έκανε να δουν... καμπανάκια!

Ποιος είναι ο παίκτης που ζήτησε 350.000 ευρώ για να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο; Αρχικά να σας πούμε πως ακόμα δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε το όνομα αλλά θα σας δώσουμε λεπτομέρειες! Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι από τα hot ονόματα των Survivors και έφτασε μέχρι μακριά στο αγαπημένο ριάλιτι! Πιστεύει λοιπόν πως η παρουσία του θα φέρει αρκετά υψηλά νούμερα τηλεθέασης ακόμα και αν λείπει ο Ντάνος!

Όταν λοιπόν έφτασε στα αυτιά του η είδηση πως η παραγωγή δίνει 500.000 ευρώ στον Γιώργο Αγγελόπουλο, γύρισε και είπε πως θέλει και αυτός γύρω στα 350.000 για να πει το "ναι", αφού θεωρεί αδικία να δίνεται ένα τόσο μεγάλο ποσό μόνο σε έναν παίκτη!

Η παραγωγή "πάγωσε" μόλις άκουσε τις απαιτήσεις του αγαπημένου, κατά τα άλλα, παίκτη αλλά προσπάθησε να τον συνεφέρει! Χωρίς αποτέλεσμα όμως! Το συγκεκριμένο παιδί φαίνεται να έχει "κολλήσει" στις απαιτήσεις του και για να αλλάξει άποψη θα πρέπει είτε να του δοθεί ένα ποσό κοντά στις 350.000 ευρώ, είτε να δοθούν λιγότερα χρήματα από αυτά που έχουν γραφτεί στον Τύπο στον Γιώργο Αγγελόπουλο! Και εδώ που τα λέμε δεν έχει άδικο κιόλας!

Μιλάμε σίγουρα για παλαβά ποσά ειδικά στην Ελλάδα της κρίσης που μόνο σάλο μπορούν να προκαλέσουν! Το μόνο σίγουρο είναι πως η παραγωγή αναγκαστεί να δώσει συνολογικά γύρω στις 850.000 ευρώ μόνο για δύο παίκτες τότε δεν θα διεξαχθεί το Survivor All Star! Και εδώ που τα λέμε απόλυτα λογική εξέλιξη!

Μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς ακολουθούν πολλά αποκλειστικά ρεπορτάζ σχετικά με το Survivor All Star που μόνο εδώ θα διαβάσετε!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share