Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor αποκάλυψη: Αυτός είναι ο κούκλος που ήταν να μπει και στα 3 παιχνίδια αλλά δεν μπήκε ποτέ!

Ο λόγος για τον...

14 Δεκεμβρίου 2019 13:14
Survivor αποκάλυψη: Αυτός είναι ο κούκλος που ήταν να μπει και στα 3 παιχνίδια αλλά δεν μπήκε ποτέ!

Γνωρίζετε ποιος είναι ο κούκλος που είχε δηλώσει και στα 3 Survivor, αλλά δεν είχε πάει σε κανένα;

Ο ίδιος έχει αποκαλύψει ότι έχει δηλώσει τρεις φορές συμμετοχή στο Survivor, έχει περάσει και από καστ, αλλά τελικά πήγε η αδελφή του, αντί για τον ίδιο...

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Δαλάκα, αδελφό της Κατερίνας Δαλάκα!

Ο Κωνσταντίνος είναι personal trainer και λατρεύει το παιχνίδι επιβίωσης, όμως, παρ’ όλο που έχει κάνει τις προσπάθειές του, δεν κατάφερε να γίνει παίκτης του.

Λατρεύεται το Survivor και περιμένετε πως και πως να ξεκινήσει το επόμενο; Το Athensmagazine.gr φροντίζει για εσάς γι αυτό και σας έχει μια σούπερ διαρροή για το Survivor All Star!

Survivor: Νέος έρωτας παικτών! Ζευγάρι παιδιά από... διαφορετικά Survivor!

Survivor: Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας φέρει στο φως μια ακόμα αποκάλυψη από το αγαπημένο ριάλιτι! Ποια παιδιά είναι σε σχέση τα οποία μάλιστα δεν... συνδέονται μέσω Survivor;

Τι θέλουμε να πούμε; Εκείνη ήταν παίκτρια του Survivor 1 και εκείνος παίκτης του τελευταίου κύκλου, αυτό του Ελλάδα - Τουρκία! Συγκεκριμένα καινούριο ειδύλλιο έχει αναπτυχθεί, όπως φαίνεται, στη ελληνική showbiz με πρωταγωνιστές τη Λάουρα Νάργες και τον Βασίλη Σίμο.

Η λαμπερή παρουσiάστρια, μετά τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Μουρούτσο ήταν μόνη, όχι όμως για πολύ, αφού κάποιοι την είδαν σε ερωτικές στιγμές με τον πρώην παίκτη του Survivor Ελλάδα Τουρκία, Βασίλη Σίμο! Τα δύο παιδιά διασκέδασαν πρόσφατα στο Έναστρον, όπου εμφανίζονται η Καίτη Γαρμπή και ο Γιώργος Σαμπάνης!

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, οι δύο τους προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να μη δώσουν δικαιώματα, ωστόσο στη συνέχεια της νυχτερινής τους εξόδου σε άλλο μαγαζί της Αθήνας, προτίμησαν να κάτσουν στον prive χώρο του νυχτερινού μαγαζιού ώστε να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα, αλλά ήταν ιδιαίτερα τρυφεροί μεταξύ τους.

TAGS
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share