Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor διαρροή: Τρόμος στον ΣΚΑΙ! Μόλις διέρρευσε το απόλυτο spoiler για το Survivor All Star!

Έντρομος ο Ατζούν στην πληροφορία και μόνο πως...

13 Δεκεμβρίου 2019 12:15
Survivor διαρροή: Τρόμος στον ΣΚΑΙ! Μόλις διέρρευσε το απόλυτο spoiler για το Survivor All Star!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor: Μια απίστευτη αποκάλυψη σας έχει το Athensmagazine.gr σχετικά με το Survivor All Star που προκαλεί τρόμο στον ΣΚΑΙ!

Τι συνέβη; Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ από το νούμερο 1 site του αγαπημένου ριάλιτι, το οποίο από την πρώτη στιγμή του Survivor 1 σας μετέφερε κάθε παρασκήνιο και κάθε διαρροή από τον Άγιο Δομίνικο!

Πάμε όμως στο ζουμί της υπόθεσης! Όπως έχει γίνει γνωστό στόχος του ΣΚΑΙ αλλά και του Ατζούν είναι να προβληθεί το All Star του ριάλιτι τον επόμενο Σεπτέμβριο και μέρος να πάρουν όλα τα μεγάλα ονόματα του Survivor, με πρώτο και καλύτερο τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Εδώ όμως στο Athensmagazine.gr σας είχαμε ενημερώσει για μια δυσάρεστη εξέλιξη και πως το πιο πιθανό αυτή την στιγμή να μοιάζει το ενδεχόμενο να μην πραγματοποιηθεί τελικά το Survivor All Star, καθώς απαιτούνται πολλά χρήματα, την ίδια ώρα που ο Ντάνος δεν δείχνει απόλυτα θετικός στο ενδεχόμενα να μετακομίσει για ακόμα 6 μήνες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού!

Ποια είναι η είδηση όμως που φέρνει τρόμο στον ΣΚΑΙ; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr άλλο μεγάλο κανάλι καραδοκεί για να φτιάξει ένα δικό του "Survivor All Star", με διαφορετικό όνομα βέβαια ώστε να μην έχει δικαστικά μπλεξίματα και να βάλει μέσα παίκτες από τα 3 Survivors που έχουν διεξαχθεί!

Για να γίνει όμως αυτό χρειάζονται πολλά! Πρώτον μπάτζετ πολύ πιο μεγάλο από αυτό που θα έδινε η παραγωγή του Ατζούν για το Survivor All Star! Γιατί αν πχ. ο Χ παίκτης ήθελε 50.000 ευρώ, για ένα ριάλιτι που δεν θα είναι ακριβώς το ίδιο με το Survivor θα ζητήσει τουλάχιστον τα διπλά! Πάντως στο συγκεκριμένο κανάλι γίνονται σκέψεις μήπως διεξαχθεί με λιγότερους παίκτες και με πιο "μικρά" ονόματα με σκοπό μόνο και μόνο να την "σπάσει" στον ΣΚΑΙ και να "κάψει" οριστικά την ιδέα ενός Survivor All Star, που αντικειμενικά θα σαρώσει σε τηλεθέαση εφόσον διεξαχθεί με τα τοπ ονόματα!

Το συγκεκριμένο κανάλι δηλαδή θέλει περισσότερο να "κάψει" παίκτες ώστε να μην διεξαχθεί το Survivor All Star και την ουσία να δώσει στον κόσμο την ευκαιρία να δουν ξανά τους αγαπημένους τους παίκτες να αγωνίζονταιγια την επιβίωση! Φυσικά ένα τέτοιο σενάρια για να υλοποιηθεί είναι πάρα πολύ δύσκολο! Ωστόσο η ιδέα έχει ήδη "μπει" σε κάποια "αυτιά" και τον Ατζούν ήδη τον έχει πιάσει "κρύος ιδρώτας"! Ίδωμεν...

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr γιατί θα σας μεταφέρει αμέσως όποιο ρεπορτάζ προκύψει από το Survivor All Star και αν θα διεξαχθεί τελικά τον προσεχές Σεπτέμβριο μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share