Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ξεκληρίστηκε η οικογένεια παίκτη του Survivor!

Είδηση σοκ!

12 Δεκεμβρίου 2019 21:35
Ξεκληρίστηκε η οικογένεια παίκτη του Survivor!

Μπορεί το Survivor Ελλάδα Τουρκία να έχει ολοκληρωθεί όμως το Athensmagazine.gr συνεχίζει να σας μεταφέρει παρασκήνιο και ιστορίες των παικτών!

Πρόσφατα σας αποκαλύψαμε την σχέση της Δήμητρας Βαμβακούση με τον Σπύρο και σήμερα θα σας θυμίσουμε την τραγική ιστορία της αγαπημένης παίκτριας και φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης! Η Δήμητρα είναι ένα κορίτσι που έχει μάθει να ζει με δυσκολίες και έχει γνωρίσει την άσχημη πλευρά του καρκίνου!

Η 24χρονη Δήμητρα με καταγωγή από τη Σπάρτη και τη Σαντορίνη όταν ήταν 5 χρονών έχασε την μικρότερη αδελφή της από καρκίνο. Αυτό, ήταν κάτι που την σόκαρε και την σημάδεψε για όλη της τη ζωή. Λίγα χρόνια αργότερα, και συγκεκριμένα όταν εκείνη ήταν 15 χρονών χάνει από την ίδια ασθένεια τον αγαπημένο της ξάδελφο, με τον οποίο έμεναν στην ίδια πολυκατοικία.

Άνθρωπος από το στενό της περιβάλλον που μίλησε για το δράμα της ζωής της, αποκάλυψε πως από καρκίνο έχασε και την καλύτερή της φίλη.

Η Δήμητρα Βαμβακούση προσπαθούσε να κοιτάει τη ζωή με αισιοδοξία και να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα μέχρι που πριν έξι μήνες έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της νικημένος από τον καρκίνο.

Η 23χρονη Δήμητρα έχει και μια μεγαλύτερη αδελφή, με την οποία είναι πολύ δεμένη. Τέλος, η όμορφη αθλήτρια το 2015 πήρε μέρος στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία όπου αναδείχθηκε Μις Πελοπόννησος.

Θυμάστε τον Γουίλι από το Survivor 1; Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πως είναι σήμερα, 2.5 χρόνια μετά!

Survivor: Ήταν ένας από τους παίκτες που παρότι έμεινε λίγο συζητήθηκε όσο κανείς άλλος στο Survivor 1! Ο λόγος για τον Γουίλι!

Χτες σας δώσαμε μια απίστευτη αποκάλυψη για παίκτη του Survivor 1 και σήμερα θα σας θυμίσουμε έναν άλλον! Ο παίκτης από την Θεσσαλονίκη μπήκε στο Survivor 1 ξαφνικά, έπειτα από την αποχώρηση του Δημήτρη και αμέσως, λόγω κυρίως του ονόματός του έγινε viral στα social media! Είναι ο μόνος παίκτης που από την πρώτη στιγμή που ολοκληρώθηκε το Survivor 1 εξαφανίστηκε εντελώς!

Κανείς μέχρι σήμερα δεν γνωρίζει τι κάνει όμως εμείς τον εντοπίσαμε μέσω Instagram! Και η αλήθεια είναι πως πάθαμε πλάκα μόλις είδαμε πως είναι σήμερα, 2.5 χρόνια μετά διότι δεν έχει αλλάξει καθόλου! Καθόλου όμως! Δεν μας πιστεύετε; Για ρίξτε μια ματιά παρακάτω:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share