Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021

Survivor: Οικονομική καταστροφή για παίκτη του Survivor 1! Ζητάει δανεικά για να μην μπει φυλακή

Αποκλειστικό βόμβα!

11 Δεκεμβρίου 2019 12:59
Survivor: Οικονομική καταστροφή για παίκτη του Survivor 1! Ζητάει δανεικά για να μην μπει φυλακή

Survivor: Ποιος είναι ο αγαπημένος παίκτης από το Survivor 1, ο οποίος έχει οικονομικές δυσκολίες και ζητάει δανεικά ώστε να μην έχει μπλεξίματα!

Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που από την πρώτη στιγμή του αγαπημένου ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο αλλά και τις διαρροές!

Χτες σας αποκαλύψαμε τους παίκτες που θα δεχτούν πρόταση για το Survivor All Star, ενώ σήμερα σας έχουμε έναν συμπαίκτη τους, ο οποίος έχει πάρει εντελώς αντίθετη πορεία! Ποιος είναι ο παίκτης που έχει τόσο σοβαρά οικονομικά προβλήματα που κινδυνεύει να μπει φυλακή;

Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ! Αρχικά πρόκειται για παίκτη, ο οποίος έμεινε για μικρό διάστημα στο Survivor 1 και αυτός είναι και ο λόγος που δεν κατάφερε να συγκεντρώσει χρήματα, τόσο από το ριάλιτι επιβίωσης, όσο και από τις αρπαχτές που έκαναν πολλοί παίκτες όταν βγήκαν!

Και αυτό γιατί δεν είχε προλάβει να "χτίσει" όνομα! Αμέσως μόλις έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο προσπάθησε να ανοίξει μια επιχείρηση, μαζί με στενό του οικογενειακό πρόσωπο, όμως εκείνος την "έστησε", με αποτέλεσμα να μπει "μέσα" και να χρωστάει αρκετά χιλιάδες ευρώ!

Survivor φυλακή

Μάλιστα τα χρέη του φτάνουν σε τέτοιο σημείο που αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν ότι κινδυνεύει ακόμα και να μπει φυλακή, καθώς οι τράπεζες που είχε δανειστεί τον πιέζουν ασφυκτικά! Για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να δώσουμε το όνομα στην φόρα, όμως κρατήστε ότι σας είπαμε! Ότι είναι άνδρας, αγωνίστηκε για λίγο στο Survivor 1 και δεν πρόλαβε να χτίσει όνομα ώστε να διεκδικήσει κι άλλα χρήματα!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς κάθε μέρα σας έχουμε και από μια αποκλειστικότητα που αφορά το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, όπως και τις εξελίξεις γύρω από το Survivor All Star, το οποίο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΙ! Θα γίνει ή όχι; Το Athensmagazine.gr θα σας κρατάει ενήμερους!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share