Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor All Star: 8+1 παίκτες που θα δεχθούν σίγουρα πρόταση!

Οι 2 μεγάλες εκπλήξεις ανάμεσα στους 9!

10 Δεκεμβρίου 2019 08:48
Survivor All Star: 8+1 παίκτες που θα δεχθούν σίγουρα πρόταση!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor All Star: Το Athensmagazine.gr έχει αρχίζει να κινείται ξανά στους ρυθμούς του αγαπημένου ριάλιτι και σήμερα σας έχει μια ακόμα αποκάλυψη!

Χτες σας φέραμε στο φως τον παίκτη, ο οποίος παρότι έχει πρόταση στα χέρια του που αγγίζει τα 100.000 ευρώ αρνήθηκε και ζητάει άλλα... ανταλλάγματα, σήμερα θα σας φέρουμε στην επιφάνεια τους 8+1 παίκτες που θα δεχτούν σίγουρα πρόταση!

Ποιοι είναι αυτοί; Μιλάμε για παίκτες από το Survivor 1, οι οποίοι είτε αγαπήθηκαν από το κοινό, είτε είχαν τέτοιο αντίκτυπο μέσα στο παιχνίδι με αντιπαλότητες που θα ανεβάσουν κατακόρυφα τα νούμερα τηλεθέασης!

Σε πρώτη φάση στην κατηγορία +1 ανήκει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, την περίπτωση του οποίου έχουμε αναλύσει πολλές φορές!

Πάμε τώρα να δούμε τους άλλους οκτώ:

Μάριος Πρίαμος

Ειρήνη Κολιδά

Κωνσταντίνος Βασάλος

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Κώστας Αναγνωστόπουλος (Μισθοφόρος)

Γιάννης Σπαλιάρας

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Στέλιος Χανταμπάκης

Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, πρόκειται για παίκτες που θα δεχτούν σίγουρα πρόταση! Τώρα αν θα δεχτούν ή όχι είναι στο δικό τους χέρι!

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας κρατάει ενήμερους για οποιαδήποτε εξέλιξη γύρω από το αγαπημένο ριάλιτι και την έκδοση του Survivor All Star!

Survivor All Star: Ποιος Τανιμανίδης; Αυτός θα είναι ο νέος παρουσιαστής!

Survivor All Star: Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που σας έχει εξασφαλίσει όλη την επικαιρότητα από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ καθώς και τις διαρροές του!

Χτες σας αποκαλύψαμε το μεγάλο ψέμα που όλοι πιστεύαμε για το Survivor 1 και τώρα σας φέρνουν στο φως μια αποκλειστικότητα που θα κάνει πάταγο! Τι συνέβη; Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

Σύμφωνα με πληροφορίες και παρότι σας έχουμε ενημερώσει πως είναι δύσκολο να διεξαχθεί το Survivor All Star, εφόσον αυτό γίνει την παρουσίασή του θα αναλάβουν 2 παρουσιαστές και όχι ένας, με τον Σάκη Τανιμανίδη να κρατάει την θέση του και να του προσθέτουν δίπλα και συμπαρουσιαστή! Τώρα όμως σας έχουμε την αποκάλυψη!

Αυτός ο συμπαρουσιαστής δεν θα έχει ρόλο συμπληρωματικό, όπως ήταν ο Γιώργος Λιανός για παράδειγμα, αλλά θα έχει καθήκοντα ανάλογα με τον Σάκη Τανιμανίδη! Και τώρα σας έχουμε και την μεγαλύτερη αποκάλυψη! Προκειμένου τα νούμερα τηλεθέασης να είναι υψηλά ενδέχεται στην θέση αυτή να δούμε μια... γυναίκα! Ποια θα είναι αυτή; Σημαντικές πιθανότητες μετά την είσοδό της στην τηλεόραση μέσω Voice έχει η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, Χριστίνα Μπόμπα!

Ναι καλά διαβάσατε! Ο Σάκης Τανιμανίδης χάνει σημαντική.... θέση στην παρουσίαση του Survivor All Star από την ίδια του την γυναίκα! Λέτε; Πάντως αυτή την στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, το σενάριο αυτό συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες!

Το Athensmagazine.gr πάντως είναι εδώ, όπως κάθε μέρα και σας μεταφέρει οποιαδήποτε εξέλιξη γύρω από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ! Μείνετε συντονισμένοι γιατί θα ακολουθήσουν εξελίξεις και για παίκτης που θα δούμε στο Survivor All Star, εφόσον βέβαια αυτό διεξαχθεί!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share