Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βόμβα στο Survivor Ελλάδα- Τουρκία: Όλη η αλήθεια για τα ερωτικά ειδύλλια μέσα στο ριάλιτι!

Tι συνέβαινε τελικά;

1 Δεκεμβρίου 2019 09:17
Βόμβα στο Survivor Ελλάδα- Τουρκία: Όλη η αλήθεια για τα ερωτικά ειδύλλια μέσα στο ριάλιτι!

Ο πρώην παίκτης του Survivor Ελλάδα Τουρκία, Σπύρος Γουρδούπης, σε παλαιότερη συνέντευξη είχε μιλήσει ο για το Survivor, την Κατερίνα Δαλάκα και τον Ατακάν και τα ερωτικά ειδύλλια μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης!

Δείτε και αυτό: Survivor: Κατερίνα Δαλάκα: Τρυφερές στιγμές με τον νέο της σύντροφο! (Photos)

Αυτό που λέει λοιπόν είναι το αναμενόμενο. Ερωτικά ειδύλλια δεν προέκυψαν γιατί το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι στο Survivor είναι το ερωτικό. Είσαι σε μια φάση που δεν έχεις να φας, πρέπει να δουλεύεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, να τρέξεις για ψάρεμα, να ανάψεις φωτιά, να λερωθείς, σαπούνι δεν υπάρχει, βρωμάς. Δεν είναι εύκολο ερωτικά να δεις κάποιον κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Όσο για την σχέση της Κατερίνας με το Ατακάν, αποκάλυψε ότι ήρθαν αρκετά κοντά. Ναι, υπήρχε φλερτ, αλλά μόνο φλερτ!

Survivor All Star: Είπε το πολυπόθητο ναι! Επιστρέφει και θα είναι στην ομάδα των Διασήμων!

Survivor All Star: Ποιος παίκτης είπε το ναι και ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο, εφόσον βεβαίως του γίνει επίσημη πρόταση από την παραγωγή;

Το Athensmagazine.gr, όπως κάνει από την πρώτη στιγμή του Survivor, σας έχει το ρεπορτάζ και τα ονόματα! Ποιος παίκτης θα επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο παρότι είναι 46 ετών;

Survivor: Στο νοσοκομείο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης!

Ο λόγος για τον Μπο! Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε ανοικτά για το ενδεχόμενο να πάρει μέρος στο Survivor All Star και ξεκαθάρισε πως εφόσον του γίνει πρόταση που τον ικανοποιεί θα πει το ναι, αλλά δεν θα έχει κανένα νόημα να διεξαχθεί το ριάλιτι αν δεν βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

«Δεν έχω κάποια πρόταση ή τηλέφωνο από την παραγωγή, που είναι φίλοι μου και τους ξέρω καλά, ξέρω πως το έχουν στο μυαλό να γίνει. Απ΄αυτό όμως μέχρι το να γίνει, υπάρχει μια απόσταση. Με την κατάλληλη συμφωνία θα έλεγα Ναι. Νομίζω χωρίς τον Ντάνο δεν θα έχει και νόημα να γίνει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπο!

Survivor: Μάχη με τον καρκίνο για τον πιο αγαπημένο παίκτη του Survivor 1!

Survivor Αποκάλυψη: Ποιος είναι ο αγαπημένος παίκτης του Survivor 1 που δίνει μάχη με τον καρκίνο και ελάχιστοι το γνώριζαν μέχρι σήμερα;

Μπορεί να μην έφτασε μακριά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ αλλά κατάφερε να στιγματίσει με την παρουσία του το Survivor, αφού είχε φανατικό κοινό παρότι δεν τον κράτησε μέχρι τέλους στον Άγιο Δομίνικο!

Ο ίδιος πέρσι εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε την άγνωστη μάχη του με τον καρκίνο! Ο λόγος για τον αγαπημένο, Πάνο Αργιανίδη!

Ήθελα να πολεμήσω και τις δικές μου δύσκολες στιγμές και μόλις έρθει η κατάλληλη στιγμή απλά να το συζητήσω. Αλλά και να δώσω το έναυσμα σε κάποιους ανθρώπους που περνάνε δύσκολα να μην εγκαταλείπουν τα όνειρά τους και ό,τι τους κάνει να νιώθουν καλά», είπε αρχικά ο Πάνος Αργιανίδης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο που ανακάλυψε ότι έχει καρκίνο στα 36 του χρόνια. «Δεν είχαμε ποτέ κάποιο ιστορικό. Απλά η πρόληψη είναι αυτό που μετράει πολύ και κάνοντας εξετάσεις αίματος, ο γιατρός μου βρήκε χαμηλό σίδηρο […] Χρειάστηκε να κάνει κάποιον υπέρηχο και όταν έφτασε στο σημείο προς τα κάτω πίεσε και πόνεσα πάρα πολύ. Με το που διαγνώστηκε όλο αυτό, ενώ στην αρχή μου ζητήθηκε χημειοθεραπεία πολλών χρόνων, επειδή ήταν αρκετά έντονο έπρεπε να γίνει πολύ γρήγορα. Ξαφνικά μέσα σε τρεις μήνες χρειάστηκε να κάνω χημειοθεραπεία τριών χρόνων».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share