Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Είπε το μεγάλο όχι και είναι και τρανταχτό! Δεν μπαίνει ο πιο αγαπημένος παίκτης

Τρομερό παρασκήνιο! Το πρώτο όχι ήταν ηχηρό!

27 Νοεμβρίου 2019 09:17
Survivor All Star: Είπε το μεγάλο όχι και είναι και τρανταχτό! Δεν μπαίνει ο πιο αγαπημένος παίκτης
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor All Star: Μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει γνωστό αν και πότε θα διεξαχθεί το All Star του Survivor ωστόσο το Athensmagazine.gr σας μεταφέρει ότι παρασκήνιο μαθαίνει!

Χτες σας αποκαλύψαμε ποιος είναι ο παίκτης από το Survivor 1 που παρακαλάει για να μπει στο Survivor All Star και σήμερα σας έχουμε τα πρώτα... δυσάρεστα! Ποιος είναι ο αγαπημένος παίκτης που απάντησε αρνητικά; Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές μας πληροφορίες το μεγάλο όνομα του παιχνιδιού απάντησε αρνητικά για να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο για... τρίτη φορά! Ναι, καλά διαβάσατε για τρίτη φορά! Όπως ήδη θα σας ήρθε στο μυαλό αρνητικά (σε πρώτη φάση) φέρεται να έχει απαντήσει για το Survivor All Star η Κατερίνα Δαλάκα!

Η νικήτρια του τελευταίου Survivor έχει θέσει ως στόχο πλέον την καριέρα της και εφόσον δεν ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του επόμενου καλοκαιριού, δεν μπορεί να γνωρίζει αν θα είναι σε θέση να πάρει μέρος στο All Star! Πάντως δεν αποκλείεται η όλη κατάσταση να ανατραπεί μέσα στους επόμενους μήνες, αφού η Κατερίνα Δαλάκα έχει δείξει πως τρελαίνεται για το συγκεκριμένο παιχνίδι! Εφόσον δεν καταφέρει λοιπόν να προκριθεί στην Ολυμπιάδα, όλα τα σενάρια είναι ανοικτά!

Πάντως αξίζει να αναφερθεί πως σημαντικό ρόλο στην απόφαση της δεν θα παίξουν τα χρήματα, καθώς ήδη από τον τελευταίο κύκλο έβγαλε "γερή μπάζα"! Προς το παρόν πάντως το πρώτο ηχηρό όχι έχει ακουστεί για τα καλά στα αυτιά του Ατζούν!

Για οποιαδήποτε εξέλιξη γύρω από θέματα του Survivor το Athensmagazine.gr θα σας κρατάει ενήμερους!

Survivor All Star: Αυτές θα είναι οι δύο ομάδες! Τέλος οι Διάσημοι - Μαχητές!

Survivor All Star: Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που σας έχει τις αποκλειστικότητες από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης και το ίδιο θα συνεχίζει να κάνει!

Το τελευταίο διάστημα σας έχουμε φέρει στο φως αρκετές λεπτομέρειες για το Survivor All Star, το οποίο θα ξεκινήσει πιθανότατα τον Σεπτέμβριο του 2020 και σήμερα θα σας φέρουμε ακόμα μια!

Τελευταία σας αποκαλύψαμε τους 3 παίκτες που φαίνεται πως έχουν δώσει τα χέρια με τον Ατζούν και την παραγωγή του και σήμερα θα σας αναφέρουμε μια ακόμα είδηση που θα σας αφήσει "παγωτό"!

Πολλοί έχουν αναρωτηθεί πως θα χωριστούν οι δύο ομάδες! Αρχικά να τονίσουμε πως οι παίκτες των δύο ομάδων θα είναι όσοι αγωνίστηκαν στο Survivor 1 και 2 και ελάχιστοι από το Survivor Ελλάδα Τουρκία και είναι λογικό αν σκεφτεί κανείς τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε το κάθε ριάλιτι!

Την μερίδα του λέοντος θα έχει σίγουρα το Survivor 1! Τώρα το πως θα χωριστούν οι δύο ομάδες; Πολλοί πιστεύουν ότι θα είναι Διάσημοι και Μαχητές με βάση το ποια ομάδες είχαν αντιπροσωπεύσει ο καθένας όταν ήταν στο Survivor! Λάθος και αυτό γιατί αρχικά στο Survivor 2 χωρίστηκαν ξανά οι ομάδες ενώ στο Survivor Ελλάδα Τουρκία δεν υπήρχαν καν Διάσημοι και Μαχητές!

Έτσι το σενάριο που είναι το επικρατέστερο είναι οι δύο νικητές των προηγούμενων Survivor (εφόσον δεν δεχτεί ο Ντάνος) δηλαδή ο Ηλίας Γκότσης και η Κατερίνα Δαλάκα (οι οποίοι πιθανότατα θα βρίσκονται στο Survivor All Star) να δημιουργήσουν τις νέες ομάδες που θα δούμε στον Άγιο Δομίνικο! Το σίγουρο πάντως φαντάζει πως οι δύο αντίπαλοι θα δημιουργηθούν στο πρώτο επεισόδιο του All Star από τους ίδιους παίκτες! Αυτό και αν είναι ανατροπή...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share