Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Αυτός ο παίκτης παρακαλάει για να μπει! Δεν τον θέλει η παραγωγή

Αποκλειστικό παρασκήνιο!

26 Νοεμβρίου 2019 12:30
Survivor All Star: Αυτός ο παίκτης παρακαλάει για να μπει! Δεν τον θέλει η παραγωγή

Survivor: Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site που από την αρχή σας έφερνε στο φως όλο το παρασκήνιο από το αγαπημένο ριάλιτι και πλέον σας έχει αποκλειστικά και για το Survivor All Star!

Μετά τις αποκαλύψεις για τους παίκτες που έχουν απαντήσει ήδη θετικά και αρνητικά, το Athensmagazine.gr θα σας αποκαλύψει απόψε ακόμα ένα τρομερό παρασκήνιο με άρωμα... Survivor! Ποιος είναι ο πρώην παίκτης από το Survivor 1 που παρακαλάει να επιστρέψει αλλά η παραγωγή δεν το συζητάει καν;

Ο λόγος για τον γνωστό μάνατζερ Ράγκμπι ή όσοι προτιμάτε ο Πάνος Αργιανίδης!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr ο παίκτης θέλει σαν τρελός να μπει στο Survivor All Star, γνωρίζοντας και την υποστήριξη που έχει από τον κόσμο, ωστόσο η παραγωγή δεν το συζητάει καν! Βλέπετε στόχος των ανθρώπων της παραγωγής είναι να μπουν στο Survivor All Star δυνατοί παίκτες επιπέδου Ντάνου, Πρίαμου, Βασάλου, Γκότση και λοιπά!

Ωστόσο δεν αποκλείεται και η έκπληξη εφόσον τα όχι είναι αρκετά από άλλους παίκτες διότι είναι αλήθεια πως ο "μάνατζερ Ράγκι" είναι ένα πρόσωπο με αντίκτυπο στο κοινό και μπορεί να φέρει επιπλέον νούμερα τηλεθέασης από μόνος του! Λέτε; Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα...

Survivor: Ερωτευμένη με παίκτη του Survivor 2 η Δήμητρα Βαμβακούση! Νέος έρωτας

Survivor: Το Athensmagazine.gr από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ σας έχει ενημερώσει για κάθε παρασκήνιο και διαρροή!

Τώρα που δεν έχουμε δράση σας φέρνουμε στο φως τις σχέσεις των παικτών μετά τον Άγιο Δομίνικο! Πρόσφατα σας παρουσιάσαμε τον έρωτα της Ρίας Κολοβού με τον Νίκο Κοσμά και σήμερα σας φέρνουμε στο φως ακόμα ένα παρασκήνιο με αρκετό κους κους!

Μια από τις πιο αγαπημένες παίκτριες του Survivor Ελλάδα Τουρκία ήταν η Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία κατά πολλούς ήταν η πιο γοητευτική παρουσία στο ριάλιτι το πρώτο εξάμηνο του 2019! Από την μέρα που βγήκε από το παιχνίδι, φιναλίστ του Survivor έχει μαγνητίσει κάθε ανδρικό βλέμμα! Ωστόσο ένας φαίνεται πως είναι ο τυχερός!

Σύμφωνα με φωτογραφία που έχει ποστάρει και η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει έρθει πολύ κοντά με κούκλο παίκτη του Survivor 2 και σενάρια τους θέλουν ζευγάρι! Ο λόγος για τον Πάνο Θεοδώρου! Μάλιστα μέχρι σήμερα κανείς από τους δύο δεν έχει μπει στην διαδικασία να διαψεύσει την είδηση και το σενάριο ενός νέου έρωτα στην ελληνική showbiz να έχει μάλλον επικρατήσει!

Το athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε τις κοινές φωτογραφίες από τα δύο παιδιά! Δείτε τις παρακάτω:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share