Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor All Star - ανατροπή: Αυτός είναι ο λόγος που τελικά δεν θα γίνει! Ετοιμάζει άλλη βόμβα ο Ατζούν

Τρομερή ανατροπή: Ξεχάστε το Survivor All Star! Έρχεται το...

23 Νοεμβρίου 2019 13:05
Survivor All Star - ανατροπή: Αυτός είναι ο λόγος που τελικά δεν θα γίνει! Ετοιμάζει άλλη βόμβα ο Ατζούν
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor All Star: Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε το Survivor και σας μετέφερε όλες τις πληροφορίες από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης!

Ωστόσο σήμερα σας φέρνουμε στην επιφάνεια ένα νέο που θα απογοητεύσει τους φανς του Survivor! Ποιο είναι αυτό; Πως το σενάριο να μην δούμε τελικά το Survivor All Star είναι ορατό! Ο λόγος; Τον γνωρίζει το Athensmagazine.gr και σας τον μεταφέρει!

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη για το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz με άρωμα Survivor, σας αποκαλύπτουμε και αυτό!

Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες του Athensmagazine.gr το Survivor All Star είναι στον αέρα διότι υπάρχει έλλειψη παικτών από τα 3 Survivors και αυτό γιατί τα εμπορικά ονόματα δεν είναι διαθέσιμα αφού οι περισσότεροι έχουν ανοικτά συμβόλαια με άλλα κανάλια και επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν μπορούν να μπουν σε παύση!

Και κάπου εδώ σας έχουμε μια ακόμα αποκάλυψη! Ο Ατζούν φαίνεται να μην το βάζει κάτω και να ετοιμάζει All Star αλλά σε άλλο ριάλιτι! Φήμες λένε για το Power Of Love All Star! Άλλωστε σχεδόν όλοι οι παίκτες από τα 2 ριάλιτι που ακολούθησαν είναι πλέον μπακούρια! Λέτε να είναι αυτή τελικά η βόμβα του ΣΚΑΙ και του Τούρκου παραγωγού;

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share