Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor: Ερωτευμένη με παίκτη του Survivor 2 η Δήμητρα Βαμβακούση! Νέος έρωτας

Τρομερό παρασκήνιο! Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz!

22 Νοεμβρίου 2019 14:37
Survivor: Ερωτευμένη με παίκτη του Survivor 2 η Δήμητρα Βαμβακούση! Νέος έρωτας

Survivor: Το Athensmagazine.gr από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ σας έχει ενημερώσει για κάθε παρασκήνιο και διαρροή!

Τώρα που δεν έχουμε δράση σας φέρνουμε στο φως τις σχέσεις των παικτών μετά τον Άγιο Δομίνικο! Πρόσφατα σας παρουσιάσαμε τον έρωτα της Ρίας Κολοβού με τον Νίκο Κοσμά και σήμερα σας φέρνουμε στο φως ακόμα ένα παρασκήνιο με αρκετό κους κους!

Μια από τις πιο αγαπημένες παίκτριες του Survivor Ελλάδα Τουρκία ήταν η Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία κατά πολλούς ήταν η πιο γοητευτική παρουσία στο ριάλιτι το πρώτο εξάμηνο του 2019! Από την μέρα που βγήκε από το παιχνίδι, φιναλίστ του Survivor έχει μαγνητίσει κάθε ανδρικό βλέμμα! Ωστόσο ένας φαίνεται πως είναι ο τυχερός!

Σύμφωνα με φωτογραφία που έχει ποστάρει και η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει έρθει πολύ κοντά με κούκλο παίκτη του Survivor 2 και σενάρια τους θέλουν ζευγάρι! Ο λόγος για τον Πάνο Θεοδώρου! Μάλιστα μέχρι σήμερα κανείς από τους δύο δεν έχει μπει στην διαδικασία να διαψεύσει την είδηση και το σενάριο ενός νέου έρωτα στην ελληνική showbiz να έχει μάλλον επικρατήσει!

Το athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε τις κοινές φωτογραφίες από τα δύο παιδιά! Δείτε τις παρακάτω:

Survivor All Star: Αυτές θα είναι οι δύο ομάδες! Τέλος οι Διάσημοι - Μαχητές!

Survivor All Star: Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που σας έχει τις αποκλειστικότητες από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης και το ίδιο θα συνεχίζει να κάνει!

Το τελευταίο διάστημα σας έχουμε φέρει στο φως αρκετές λεπτομέρειες για το Survivor All Star, το οποίο θα ξεκινήσει πιθανότατα τον Σεπτέμβριο του 2020 και σήμερα θα σας φέρουμε ακόμα μια!

Τελευταία σας αποκαλύψαμε τους 3 παίκτες που φαίνεται πως έχουν δώσει τα χέρια με τον Ατζούν και την παραγωγή του και σήμερα θα σας αναφέρουμε μια ακόμα είδηση που θα σας αφήσει "παγωτό"!

Πολλοί έχουν αναρωτηθεί πως θα χωριστούν οι δύο ομάδες! Αρχικά να τονίσουμε πως οι παίκτες των δύο ομάδων θα είναι όσοι αγωνίστηκαν στο Survivor 1 και 2 και ελάχιστοι από το Survivor Ελλάδα Τουρκία και είναι λογικό αν σκεφτεί κανείς τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε το κάθε ριάλιτι!

Την μερίδα του λέοντος θα έχει σίγουρα το Survivor 1! Τώρα το πως θα χωριστούν οι δύο ομάδες; Πολλοί πιστεύουν ότι θα είναι Διάσημοι και Μαχητές με βάση το ποια ομάδες είχαν αντιπροσωπεύσει ο καθένας όταν ήταν στο Survivor! Λάθος και αυτό γιατί αρχικά στο Survivor 2 χωρίστηκαν ξανά οι ομάδες ενώ στο Survivor Ελλάδα Τουρκία δεν υπήρχαν καν Διάσημοι και Μαχητές!

Έτσι το σενάριο που είναι το επικρατέστερο είναι οι δύο νικητές των προηγούμενων Survivor (εφόσον δεν δεχτεί ο Ντάνος) δηλαδή ο Ηλίας Γκότσης και η Κατερίνα Δαλάκα (οι οποίοι πιθανότατα θα βρίσκονται στο Survivor All Star) να δημιουργήσουν τις νέες ομάδες που θα δούμε στον Άγιο Δομίνικο! Το σίγουρο πάντως φαντάζει πως οι δύο αντίπαλοι θα δημιουργηθούν στο πρώτο επεισόδιο του All Star από τους ίδιους παίκτες! Αυτό και αν είναι ανατροπή...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share