Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Αυτό είναι το πρώτο ηχηρό όχι! Και δεν είναι από τον Ντάνο

Αποκλειστικό παρασκήνιο! Η πρώτη μεγάλη "πόρτα" στον Ατζούν από Έλληνα παίκτη

12 Νοεμβρίου 2019 09:40
Survivor All Star: Αυτό είναι το πρώτο ηχηρό όχι! Και δεν είναι από τον Ντάνο
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Survivor All Star έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα και ήδη τα πρώτα ονόματα και λεπτομέρειες έχουν γίνει γνωστές!

Πρόσφατα σας αναφέραμε την μεγάλη πρόταση που είχε στα χέρια του ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να του επιφέρει μέχρι και 1.000.000 ευρώ! Μόλις έσκασε η είδηση σας ενημερώσαμε και για τα ονόματα που θα είναι επικρατέστερα για να μπουν στο Survivor All Star και σήμερα σας φέρνουμε στο φως το πρώτο μεγάλο όχι!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας! Ο Έλληνας ηθοποιός, μετά το τέλος του Survivor 1, πήρε μέρος και στο Nomads ενώ δεν είχε κρύψει πως κάποια στιγμή θα ήθελε να δοκιμάσει ξανά τις τύχες του αφού λατρεύει τέτοιου είδους ριάλιτι!

Ωστόσο πλέον η καριέρα του ως ηθοποιός έχει βγει και εκτός συνόρων και αν δεν ήταν δελεαστική η πρόταση της παραγωγής του Survivor δεν θα πει το ναι! Οι αρχικές πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως εφόσον γίνει πρόταση στον Γιάννη Σπαλιάρα δεν θα είναι υψηλή, καθώς πρέπει να "συγκεντρωθούν" χρήματα που θα δοθούν σε πιο "μεγάλα" ονόματα, όπως ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Μάριος Πρίαμος και η Κατερίνα Δαλάκα!

Αξίζει να σημειωθεί κάπου εδώ πως το Survivor All Star αναμένεται να διεξαχθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο!

Πέθανε παίκτης του Survivor!

Ο Rudy Boesch, ο οποίος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο Survivor της Αμερικής πέθανε σε ηλικία 91 ετών. Ο αστέρας του ριάλίτι πέθανε την Παρασκευή το βράδυ, έπειτα από επιπλοκές που παρουσίασε.

Ο 91χρονος έπασχε από τη νόσο Αλτσχαιμερ. Η κόρη του επιβεβαίωσε την ασθένεια του στις αρχές του έτους, όταν είχαν κυκλοφορήσει φήμες για τον θάνατό του.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Πέθανε ο Νίκος Φουντουλάκης!

Το 2000 συμετείχε στην πρώτη σεζόν του Survivor, που πραγματοποιήθηκε στο Βόρνεο.

Αμέσως αγαπήθηκε από το κοινό και έκτοτε το κοινό τον ακολουθούσε φανατικά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share