Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το ανακοίνωσε ο Ατζούν: Κανονικά το Survivor 2020 με Διάσημους και Μαχητές!

Μεγάλη ανατροπή!

25 Οκτωβρίου 2019 06:07
Το ανακοίνωσε ο Ατζούν: Κανονικά το Survivor 2020 με Διάσημους και Μαχητές!

Survivor: Ο Ατζούν έκανε μια τεράστια αποκάλυψη για το Survivor 2020 και έδωσε στην δημοσιότητα μάλιστα και λεπτομέρειες για το πως θα υπάρξει φέτος ριάλιτι επιβίωσης.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Τούρκο παραγωγό Survivor 2020 θα υπάρξει κανονικά αλλά όχι όπως ήταν το περσινό μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας αλλά μεταξύ Διάσημων και Μαχητών όπως γινόταν κανονικά τόσα χρόνια και είχε μάλιστα και μεγάλη επιτυχία σε αντίθεση με το περσινό εγχείρημα το οποίο και σε Ελλάδα και σε Τουρκία απο θέμα τηλεθέασης δεν πήγε έτσι όπως θα περίμεναν οι ιθύνοντες.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Survivor All Star: Οι σίγουροι από το Survivor 1 και η μεγάλη ανατροπή - έκπληξη με τον Ντάνο!

Την ανακοίνωση την έκανε για το Survivor 2020 που θα γίνει φέτος στην Τουρκία και περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία να δούμε αν θα υπάρξει και Ελληνικό project μεταξύ Διάσημων και Μαχητών ή αν θα γίνει το περιβόητο All Star.

Δείτε και στην σχετική επιβεβαίωση στο παρακάτω ποστ στο Instagram:

Survivor: Το ισχυρό χτύπημα του καρκίνου για αγαπημένο παίκτη!

Survivor: Μπορεί το Survivor Ελλάδα Τουρκία να έχει ολοκληρωθεί όμως το Athensmagazine.gr συνεχίζει να σας μεταφέρει παρασκήνιο και ιστορίες των παικτών!

Πρόσφατα σας αποκαλύψαμε την σχέση της Δήμητρας Βαμβακούση με τον Σπύρο και σήμερα θα σας θυμίσουμε την τραγική ιστορία της αγαπημένης παίκτριας και φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης! Η Δήμητρα είναι ένα κορίτσι που έχει μάθει να ζει με δυσκολίες και έχει γνωρίσει την άσχημη πλευρά του καρκίνου!

Η αλήθεια είναι πως η όμορφη παίκτρια έχει ένα παρελθόν γεμάτο απώλειες κοντινών και αγαπημένων της προσώπων, οι οποίες την έκαναν πιο δυνατή στη ζωή της.

Όταν η Δήμητρα ήταν 7 χρονών έχασε την μικρότερη αδελφή της από καρκίνο, ενώ λίγα χρόνια αργότερα, στα 15 της, έχασε από την ίδια ασθένεια τον ξάδελφό της.

Οι θάνατοι δεν σταμάτησαν εδώ, αφού στην ηλικία των 20 ετών έχασε την κολλητή της φίλη από καρκίνο, ενώ μερικούς μήνες πριν μπει στο παιχνίδι, έχασε και τον πατέρα της.

αρά τις δυσκολίες της ζωής, η Δήμητρα ήταν μαχήτρια και αποφοίτησε από τα Τ.Ε.Φ.Α.Α, πριν ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

TAGS
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share