Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor: Το ισχυρό χτύπημα του καρκίνου για αγαπημένο παίκτη!

Τραγικές στιγμές!

24 Οκτωβρίου 2019 06:48
Survivor: Το ισχυρό χτύπημα του καρκίνου για αγαπημένο παίκτη!

Survivor: Μπορεί το Survivor Ελλάδα Τουρκία να έχει ολοκληρωθεί όμως το Athensmagazine.gr συνεχίζει να σας μεταφέρει παρασκήνιο και ιστορίες των παικτών!

Πρόσφατα σας αποκαλύψαμε την σχέση της Δήμητρας Βαμβακούση με τον Σπύρο και σήμερα θα σας θυμίσουμε την τραγική ιστορία της αγαπημένης παίκτριας και φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης! Η Δήμητρα είναι ένα κορίτσι που έχει μάθει να ζει με δυσκολίες και έχει γνωρίσει την άσχημη πλευρά του καρκίνου!

Η αλήθεια είναι πως η όμορφη παίκτρια έχει ένα παρελθόν γεμάτο απώλειες κοντινών και αγαπημένων της προσώπων, οι οποίες την έκαναν πιο δυνατή στη ζωή της.

Όταν η Δήμητρα ήταν 7 χρονών έχασε την μικρότερη αδελφή της από καρκίνο, ενώ λίγα χρόνια αργότερα, στα 15 της, έχασε από την ίδια ασθένεια τον ξάδελφό της.

Οι θάνατοι δεν σταμάτησαν εδώ, αφού στην ηλικία των 20 ετών έχασε την κολλητή της φίλη από καρκίνο, ενώ μερικούς μήνες πριν μπει στο παιχνίδι, έχασε και τον πατέρα της.

αρά τις δυσκολίες της ζωής, η Δήμητρα ήταν μαχήτρια και αποφοίτησε από τα Τ.Ε.Φ.Α.Α, πριν ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

Survivor All Star: Οι σίγουροι από το Survivor 1 και η μεγάλη ανατροπή - έκπληξη με τον Ντάνο!

Survivor All Star: Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που από το πρώτο Survivor μέχρι και σήμερα σας μεταφέρει πρώτο όποια διαρροή έχει και όποια εξέλιξη μαθαίνει από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Αρχικά να σας ενημερώσουμε πως το πιο πιθανό σενάριο είναι να ΜΗΝ πραγματοποιηθεί την φετινή σεζόν το Survivor All Star, ωστόσο είναι δεδομένο πως αυτό θα συμβεί του χρόνου! Ατζούν και παραγωγή του καναλιού πιστεύουν πως ένας χρόνος χωριστά θα μεγαλώνει την ανυπομονησία του κόσμου με το ριάλιτι να επιστρέφει δυναμικά με παίκτες που αγαπήθηκαν με σκοπό να απογειώσει την τηλεθέαση!

Πάμε τώρα να δούμε ποιοι παίκτες πρέπει να θεωρούνται δεδομένοι για το Survivor All Star!

Διαβάστε με την ευκαιρία: Survivor: Ρία Κολοβού, η πιο καυτή - αυθευντική παίκτρια! Μετά τον Άγιο Δομίνικο κολάζει και την Ελλάδα

Αρχικά να σας ξεκαθαρίσουμε πως τα χρήματα που θα πάρει ο κάθε παίκτης θα είναι υπέρογκα και δεν θα έχουν καμία σχέση με τον πρώτο κύκλο!

Πάμε να τους δούμε έναν προς έναν:

Μάριος Πριάμος: Σιγουράκι νούμερο 1! Ο Κύπριος παίκτης έχει αφήσει κάτι στην μέση και σίγουρα έχει καιρό να εμφανιστεί στα... δρώμενα! Αυτό από μόνο του αποτελεί ένα σημαντικό στοίχημα με τον Μάριο να μην αρνείται πρόταση εφόσον οριστικοποιηθεί η επιστροφή του Survivor! Ότι βρίσκεται στις επιλογές της παραγωγής θεωρείται δεδομένο!

Ειρήνη Κολιδά: Αν ο Μάριος Πριάμος έχει αφήσει κάτι στην μέση τότε η Ειρήνη Κολιδά έχει αφήσει... δέκα! 4 χρόνια μετά και εφόσον της γίνει πρόταση δύσκολα θα αρνηθεί! Άλλωστε ήταν να επιστρέψει και στο survivor 2 όμως τελευταία στιγμή έκανε πίσω! Πλέον και με το παιδί της να έχει μεγαλώσει η ίδια δεν θα έλεγε όχι σε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό! Άλλωστε τηλεοπτικά από φέτος είναι άστεγη!

Κωνσταντίνος Βασάλος: Σε δηλώσεις του ο ίδιος άφησε ορθάνοικτο το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor All Star! Θα ήθελε βέβαια για παρέα και τους Ντάνο, Μάριο και Μισθοφόρο, αλλά και μόνος του δεν τον χαλάει! Στις βλέψεις της παραγωγής βρίσκεται ενώ το συμβόλαιό του με το Open για του χρόνου δεν θα υφίσταται!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Εφόσον μπει στο Survivor All Star ο Κωνσταντίνος Βασάλος, τότε δεδομένα η παραγωγή θα θέλει μέσα και την Ευρυδίκη ώστε να έχουμε αρκετό κους κους και το...κλασικό ριάλιτι! Η ίδια ανοικτά έχει δηλώσει πως θέλει να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο!

Γιάννης Σπαλιάρας: Μετά το τέλος του Survivor 1 πέρσι είδαμε τον Γιάννη Σπαλιάρα και στο Nomads! Λατρεύει την δράση και τα... ριάλιτι και σίγουρα βλέπει με θετικό μάτι την επιστροφή του! Ωστόσο δεν ξέρουμε κατά πόσο θα βρίσκεται στην λίστα της παραγωγής εφόσον η ίδια αποφασίσει να δημιουργήσει ένα πραγματικό All Star με δυνατούς παίκτες!

Κώστας Αναγνωστόπουλος: Ναι ο αγαπημένος Μισθοφόρος επιστρέφει! Όπως και ο Γιάννης Σπαλιάρας έτσι και ο ίδιος βρέθηκε μετά τον Άγιο Δομίνικο και στην Μαδαγασκάρη για λογαριασμό του Nomads! Δεν έχει κρύψει πως όχι απλά θέλει να επιστρέψει στο Survivor αλλά και πως θέλει να το κατακτήσει!

Στέλιος Χανταμπάκης: Πάτωσε στο Survivor 1, τον "μίσησαν" αρκετοί ωστόσο μέσα από το Nomads κατάφερε να πάρει την εκδίκησή του και μαζί το μεγάλο χρηματικό έπαθλο! Σίγουρα η παραγωγή θα επιδιώξει να τον "βάλει" στο ριάλιτι ώστε να δούμε ξανά ποια θα είναι η αντιμετώπισε του από ενδεχόμενη συνύρπαξη με τον Ντάνο!

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Μεγάλος στόχος της παραγωγής θα είναι να πείσει και την Ελληνίδα τραγουδίστρια! Η ίδια έφυγε από μόνη της στον πρώτο κύκλο, ωστόσο "γούσταρε" τρελά την όλη φάση! Δεν αποκλείεται με ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό να πει το ναι! Ωστόσο η περίπτωσή της μόνο σίγουρη δεν θεωρείται!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Και για τέλος αφήσαμε τον Ντάνο, τον μεγάλο νικητή του Survivor 1! Όλοι με το που γράφτηκε για επιστροφή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Survivor ως παίκτης έπεσαν να μας φάνε! Ο λόγος φυσικά είναι πως το παιδί έχει προχωρήσει την ζωή του και πλέον βγάζει το χωμί του ως ηθοποιός! Μάλιστα δέχτηκε πρόταση να μπει και στο Survivor 3 όμως αρνήθηκε μια μεγάλη, από οικονομικού μεγέθους, πρόταση! Ωστόσο η ανατροπή έρχεται από τον ίδιο! Με δηλώσεις του ο Ντάνος έχει δηλώσει πως μια τέτοια απόφαση θα είναι δύσκολη, όμως μέχρι σήμερα δεν το έχει διαψεύσει! Κάθε άλλο! Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος το σκέφτεται! Και μάλιστα πολύ σοβαρά και ο λόγος δεν είναι αποκλειστικά οικονομικός!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share