Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020

Υπόκλιση: Τρομερή κίνηση από παίκτες του "Survivor Ελλάδα - Τουρκία"!

Πρέπει όλοι να στηρίξουμε!

16 Οκτωβρίου 2019 10:14
Υπόκλιση: Τρομερή κίνηση από παίκτες του
Αρθρογράφος: Παναγιώτης Παπανικολάου
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ATHENSMAGAZINE.GR

Survivor: Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής της Αστυνομίας Κύπρου, από τις 10:30 π.μ. μέχρι τις 6:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Πανηγύρι Xαράς για στήριξη του έργου του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Φέτος στο Πανηγύρι Χαράς πρωταγωνιστούν οι γνωστοί ‘Survivors’ Κυριάκος Πελεκάνος, Ρία Κολοβού, Νίκος Κοσμάς και Ελπίδα Μεζιρίδου οι οποίοι θα διοργανώσουν αυθεντικά παιχνίδια επιβίωσης για τα παιδιά και θα συμμετέχουν μαζί τους στις δοκιμασίες!

Διαβάστε με την ευκαιρία: Survivor: Ρία Κολοβού, η πιο καυτή - αυθευντική παίκτρια! Μετά τον Άγιο Δομίνικο κολάζει και την Ελλάδα

Στο Πανηγύρι Χαράς θα υπάρχει επίσης πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, φαγητό, ποτό και πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά. Μεταξύ άλλων, τα παιδιά θα μπορούν να χαρούν παιχνίδια λούνα παρκ, μίνι σκούτερ, αυτοκινητάκια και επιδείξεις από τα σκυλιά της αστυνομίας.

Το Πανηγύρι Χαράς, το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα του Αρχηγού Αστυνομίας, διοργανώνουν η Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας και η Κοινοτική Αστυνόμευση Λευκωσίας σε συνεργασία με τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.

Όλα τα καθαρά έσοδα από το Πανηγύρι θα διατεθούν στο έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου ο οποίος για 48 χρόνια προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας σε καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας και στις οικογένειές τους.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Survivor spoiler: Έγινε η ανατροπή! Κανονικά από Γενάρη ο τέταρτος κύκλος!

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι Taxidoefkeries, Α/φοί Λανίτη, Pizza Hut, Eurofresh Fruit & Vegetables, Party Ice, Nescafe, Κάρβουνα Πυρσός, Κρεοπωλείο Σπύρος Μελής, , Αρτοποιεία Λαδάς, Grammar School, Micro Scooters,Σχολική Εφορία Στροβόλου και ORB Marketing & Communication Boutique.

Τρομερή κίνηση από παίκτες του

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share