Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor - τηλεοπτική βόμβα: Έρχεται το Survivor All Star με Ντάνο, Μάριο Πριάμο και άλλα "μεγάλα ονόματα"!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Έρχεται η απόλυτη τηλεοπτική βόμβα της σεζόν!

9 Οκτωβρίου 2019 11:27
Survivor - τηλεοπτική βόμβα: Έρχεται το Survivor All Star με Ντάνο, Μάριο Πριάμο και άλλα
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor 1 μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει κάθε εξέλιξη γύρω από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης!

Η τηλεοπτική βόμβα έσκασε και το Athensmagazine.gr ήταν το πρώτο site που εδώ και καιρό σας είχε ενημερώσει πως φέτος θα έχουμε Survivor και μάλιστα πως αυτό θα είναι το All Star!

Η αποτυχία που σημείωσε στα νούμερα τηλεθέασης το Survivor Ελλάδος - Τουρκίας είχε δημιουργήσει προβληματισμό τόσο στον ΣΚΑΙ, όσο και στον Ατζούν, αφού έπεσε πολλά εκατομμύρια ευρώ έξω με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν σενάρια πως δεν θα έχουμε κάποιο Survivor φέτος! Ωστόσο η ανατροπή έρχεται, κάτι που εμείς εδώ σας είχαμε ενημερώσει εδώ και μήνες!

Διαβάστε με την ευκαιρία: Ποιος παίκτης του Survivor είναι το παιδάκι της φωτογραφίας; Θα πάθετε σοκ μόλις μάθετε!

Μάλιστα το πρωί της Τετάρτης ήρθε και η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ μας! Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν συναντήθηκε με ανθρώπους τους ΣΚΑΙ και τους πρότεινε φέτος να γυριστεί το Survivor All Star με την μεγαλύτερη έκπληξη να έχει να κάνει με τα ονόματα που θα πάρουν μέρος!

Όπως αναφέρουν πληροφορίες δεν αποκλείεται στο Survivor All Star να βρίσκονται τόσο ο Γιώργος Αγγελόπουλος όσο και ο Μάριος Πρίαμος! Εδώ θα μας πείτε πως γίνεται αφού αρκετοί πρώην παίκτες έχουν συμβόλαια με άλλα κανάλια! Και κάπου εδώ έρχεται και η απάντηση! Ποια είναι αυτή; Πως οι παίκτες του Survivor 1 αλλά και του Survivor 2 (για το τελευταίο δεν το γνωρίζουμε) είχαν υπογράψει ειδικά όρο στο συμβόλαιο και δεσμεύονται για... πέντε χρόνια με τον ΣΚΑΙ, εφόσον το κανάλι επανέλθει με το Survivor All Star! Φυσικά σημαντικό ρόλο θα παίξει και το ποσό που θα πάρει ο κάθε παίκτης, με τον καθένα να είναι υποχρεωμένος (κατά κάποιο τρόπο) να δεχτεί να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο!

Αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως το Survivor All Star θα πάρουν μέρος μεγάλα ονόματα από τους πρώτους κύκλους του πετυχημένου ριάλιτι του ΣΚΑΙ, με τους Γιώργο Αγγελόπουλο, Μάριο Πρίαμο, Ειρήνη Κολιδά να είναι μερικά από αυτά! Όσο για τον Ντάνο, δεν αποκλείεται εφόσον κάνει τον "ζόρικο" να τον δούμε ως παρουσιαστή του Survivor All Star!

Σύντομα το Athensmagazine.gr θα επανέλθει με αναλυτικό ρεπορτάζ και μεγαλύτερη... λίστα! Όσο για το πότε θα προβληθεί; Εφόσον δοθεί το ΟΚ πάμε για τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share