Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor: Το άγνωστο δράμα! Ο καρκίνος και οι συνεχόμενοι θάνατοι!

Ο λόγος για...

21 Σεπτεμβρίου 2019 11:11
Survivor: Το άγνωστο δράμα! Ο καρκίνος και οι συνεχόμενοι θάνατοι!

Μπορεί το Survivor Ελλάδα Τουρκία να έχει ολοκληρωθεί όμως το Athensmagazine.gr συνεχίζει να σας μεταφέρει παρασκήνιο και ιστορίες των παικτών!

Πρόσφατα σας αποκαλύψαμε την σχέση της Δήμητρας Βαμβακούση με τον Σπύρο και σήμερα θα σας θυμίσουμε την τραγική ιστορία της αγαπημένης παίκτριας και φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης! Η Δήμητρα είναι ένα κορίτσι που έχει μάθει να ζει με δυσκολίες και έχει γνωρίσει την άσχημη πλευρά του καρκίνου!

Η αλήθεια είναι πως η όμορφη παίκτρια έχει ένα παρελθόν γεμάτο απώλειες κοντινών και αγαπημένων της προσώπων, οι οποίες την έκαναν πιο δυνατή στη ζωή της.

Όταν η Δήμητρα ήταν 7 χρονών έχασε την μικρότερη αδελφή της από καρκίνο, ενώ λίγα χρόνια αργότερα, στα 15 της, έχασε από την ίδια ασθένεια τον ξάδελφό της.

Οι θάνατοι δεν σταμάτησαν εδώ, αφού στην ηλικία των 20 ετών έχασε την κολλητή της φίλη από καρκίνο, ενώ μερικούς μήνες πριν μπει στο παιχνίδι, έχασε και τον πατέρα της.

Παρά τις δυσκολίες της ζωής, η Δήμητρα ήταν μαχήτρια και αποφοίτησε από τα Τ.Ε.Φ.Α.Α, πριν ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

Survivor Διαρροή: Αγαπημένος παίκτης πατέρας για πρώτη φορά!

Μπορεί το Survivor να μην έχει ξεκινήσει καν, αλλά εμείς σας έχομε διαρροή, αφού αγαπημένος παίκτης πατέρας για πρώτη φορά!

Θυμάστε όλοι καλά την άσπρη και μαύρη ομάδα και σίγουρα θυμάστε τον Τούρκο παίκτη που ξεχώρισε τον Μπορά Εντίν. Γεννήθηκε το 1984. Είναι παντρεμένος. Μέχρι επτά ετών έζησε στην Ελβετία. Μιλάει γαλλικά και αγγλικά. Πρώτη τάξη λυκείου πήγε σε αμερικανικό κολέγιο στη Μάλτα. Εκεί έπαιξε ποδόσφαιρο για 2 χρόνια στην Hibernians με μεγάλη επιτυχία.

Έπαιξε ποδόσφαιρο σε επαγγελματικές ομάδες αλλά και σε ερασιτεχνικούς συλλόγους. Αγαπάει τον αθλητισμό και παίζει πολλά αθλήματα όπως πινγκ-πονγκ, τένις, κολύμβηση. Σήμερα είναι personal trainer CrossFit, και κάνει ιδιωτικά μαθήματα. Όμως η μεγαλύτερη αγάπη του είναι η θάλασσα.
Τα ευχάριστα νέα του χτύπησαν την πόρτα και χθες έγινε πατέρας!

Δείτε το συγκινητικό βίντεο που ανέβασε!

Κατερίνα Δαλάκα: Δεν φαντάζεστε τι έκανε ο Ατακάν για την νικήτρια του Survivor!

Άφωνους μας άφησε μόλις είδαμε αυτό που έκανε ο Ατακάν για την νικήτρια του Survivor, Κατερίνα Δαλάκα! Δεν φαντάζεστε....

Ο πρώην Τούρκος παίκτης του Survivor, μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στα social media, μας ενημέρωσε ότι βρισκόταν στο γήπεδο της Μπεσίκτας. Ωστόσο δεν ήταν αυτό που μας άφησε άφωνους! Κατερίνα Δαλάκα: Η δημόσια εξομολόγηση του Ατακάν που μας έκανε να "λιώσουμε"!

Ο Ατακάν για ακόμη μια φορά εντυπωσίασε -όλες τις γυναίκες- διότι μέσα από το βίντεο, κρατώντας ένα πανό με τα ονόματά τους, προσκάλεσε την Κατερίνα Δαλάκα να βρεθεί μαζί του στο γήπεδο!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share