Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor: Ζευγάρι παίκτης του Survivor Ελλάδα Τουρκίας με παίκτρια του Survivor 2!

Αποκλειστικό βόμβα!

30 Αυγούστου 2019 07:38
Survivor: Ζευγάρι παίκτης του Survivor Ελλάδα Τουρκίας με παίκτρια του Survivor 2!

Survivor Αποκάλυψη: Μπορεί το Survivor να μην προβάλλεται αυτή την περίοδο όμως το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του αγαπημένου ριάλιτι σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο!

Χτες σας φέραμε στο φως την αποκάλυψη πως παίκτρια από κύκλο του ελληνικού ριάλιτι είναι λεσβία και δεν το κρύβει πλέον και σήμερα θα σας φέρουμε στο φως την αποκάλυψη που θέλει παίκτρια του Survivor 2 να έχει έρθει πολύ κοντά με παίκτη από το τελευταίο Survivor, αυτό ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία!

Για ποια ο λόγος; Η κυρία της παρέας ήταν μια από τις πιο αγαπημένες αλλά και γοητευτικές παρουσίες στο Survivor 2 ενώ μετά το τέλος του έκανε αρκετές εμφανίσεις σε εξώφυλλα περιοδικών! Το όνομά της, αμέσως μετά το τέλος του ριάλιτι, συνδέθηκε σε ρεπορτάζ ως ζευγάρι με συμπαίκτη της ωστόσο ποτέ δεν προχώρησε το όλο ζήτημα! Πάει κάπου το μυαλό σας;

Όσο για τον κύριο της παρέας είναι ένα από τα παιδιά που έφτασαν μακριά στο Survivor Ελλάδα Τουρκία, ενώ από την πρώτη στιγμή δήλωνε ελεύθερος! Αγαπήθηκε από το κοινό γι' αυτό και έκατσε για αρκετό διάστημα στον Άγιο Δομίνικο!

Η γνωριμία των παιδιών έγινε στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Survivor, αμέσως μετά το τέλος του τελευταίο κύκλου και οι φήμες τους θέλουν να έδεσαν από την πρώτη στιγμή! Δηλώνουν ερωτευμένοι και είναι μαζί πάνω από ένα μήνα! Μάλιστα "μάτια" τους είδαν να απολαμβάνουν μαζί και τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αποφεύγοντας ωστόσο τα φλας των φωτογράφων!

Κατερίνα Δαλάκα: Η δημόσια εξομολόγηση του Ατακάν που μας έκανε να "λιώσουμε"!

Σε μια δημόσια εξομολόγηση προχώρησε ο Ατακάν και η αλήθεια είναι πως μας έκανε να "λιώσουμε"! Ποια η αντίδραση της Κατερίνας Δαλάκα;

Εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr ήμασταν οι πρώτοι που σας αποκαλύψαμε τις παθιασμένες στιγμές του Ατακάν και της Κατερίνας Δαλάκα μετά τον τελικό του Survivor αλλά και τις φωτογραφίες από στιγμές στην παραλία!

Οι δυο τους μετά το τέλος του Survivor, έχουν κρατήσει άριστες σχέσεις, ενώ μάλιστα έχουμε δει και την Κατερίνα Δαλάκα να ταξιδεύει στην Τουρκία. Πριν από λίγες ημέρες η νικήτρια του Survivor βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη μαζί με τον Ατακάν, ο οποίος και την ξενάγησε.

Μάλιστα, ο Ατακάν μετά από την ξενάγηση δημοσίευσε και μια φωτογραφία στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με την Κατερίνα Δαλάκα, και έγραψε: "Το άτομο που μου δίδαξε τις αλήθειες της ζωής, που έφερε πολλά όμορφα πράγματα στη ζωή μου, είναι ένα ιδανικό άτομο. Είμαι τόσο τυχερός που σε έχω στη ζωή μου και θα είσαι για πάντα στα βάθη της καρδιάς μου".

Η Κατερίνα βέβαια, που επιμένει πως με τον Τούρκο συμπαίκτη της είναι μόνο φίλοι, αρκέστηκε να σχολιάσει την ανάρτηση με ένα emoji χωρίς να δώσει μεγαλύτερη συνέχεια.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share