Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κατερίνα Δαλάκα: "Αγκαλιά" με τον... Ατακάν στην Κωνσταντινούπολη!

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!

12 Αυγούστου 2019 09:19
Κατερίνα Δαλάκα:

Η Κατερίνα Δαλάκα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη με μαντίλα και τον Ατακάν!

Η νικήτρια του φετινού Survivor όπως φαίνεται κέρδισε διπλό έπαθλο. Πήρε το χρηματικό ποσό και το βραβείο, αλλά μάλλον γνώρισε και τον έρωτα.

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά προσωπικές και καθημερινές της στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους. Ποιος Ατακάν! Στην αγκαλιά άλλου άνδρα μετά το τέλος του ριάλιτι η Κατερίνα Δαλάκα!

Έτσι λοιπόν και πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε δυο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη.

Η ίδια δεν δημοσίευσε κάποια κοινή φωτογραφία με τον Ατακάν αλλά με λίγο ψάξιμο βρήκαμε ότι κι εκείνος την ίδια ημέρα βρισκόταν στο ίδιο μέρος.

Συγκεκριμένα οι δυο τους βρέθηκαν στην Αγία Σοφία. Φαίνεται πως ο Ατακάν ξεναγεί την Κατερίνα Δαλάκα στην Τουρκία και μάλιστα της δείχνει τα πιο όμορφα μέρη.

"Ανάβει" φωτιές η Κατερίνα Δαλάκα: Η καυτή φωτογραφία και το σχόλιο του Ατακάν!

Μια... καυτή φωτογραφία δημοσίευσε η Κατερίνα Δαλάκα και φυσικά δεν έλειψε και το σχόλιο του Ατακάν! "Ανάβει" φωτιές η νικήτρια του Survivor Ελλάδα Τουρκία...

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Δαλάκα αυτή την περίοδο περνάει τις καλοκαιρινές της διακοπές κάνοντας ένα tour στα ελληνικά νησιά. Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, δημοσιεύει καθημερινά φωτογραφίες, ωστόσο μια από αυτές ξεχώρισε. Επίσης μάθετε για το μεγάλο δράμα της Κατερίνας Δαλάκα που την οδήγησε στον Άγιο Δομίνικο!

Όπως θα δείτε κι εσείς παρακάτω, η Κατερίνα Δαλάκα στέκεται στο σκάφος και κρατάει κιάλια, ενώ μάλιστα φοράει και ένα ολόσωμο μαγιό το οποίο και κολακεύει εξαιρετικά το καλλίγραμμο κορμί της.

Μάλιστα, κάτω από τη φωτογραφία δεν έλειπε και το σχόλιο του Ατακάν, ο οποίος της άφησε ένα πολύ... γλυκό σχόλιο! Δείτε και μόνοι σας!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share