Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θυμάστε αυτή την παίκτρια από το Survivor; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Αδιανόητη αλλαγή!

11 Αυγούστου 2019 12:27
Θυμάστε αυτή την παίκτρια από το Survivor; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Σίγουρα θυμάστε αυτή την παίκτρια του Survivor που βλέπετε. Πάρτε «χαπάκι» και δείτε πώς είναι σήμερα. Είναι κούκλα και... καυτή!

Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι και από την αρχή είχε τραβήξει πάνω της το ενδιαφέρον, καθώς δεν τα πήγαινε καθόλου καλά με ορισμένους συμπαίκτες της. Δείτε πως είναι σήμερα η εκρηκτική νικήτρια του Survivor 1, Ευαγγελία Δερμετζόγλου!

Η Αγγελική Κοκαλίτσα, μάλιστα, δεν έμεινε πολύ μέσα στο παιχνίδι, καθώς αποχώρησε νωρίς.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, είναι λάτρης των social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορες στιγμές χαλάρωσης, αλλά και από βραδινές εξόδους της.

Η Αγγελική Κοκαλίτσα, είναι νηπιαγωγός που ασχολείται με το κικ μπόξινγκ ζει στην Ελευσίνα.

Θυμάστε την παίκτρια του Survivor; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Σήμερα δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Σάκης Τανιμανίδης αυτή την παίκτρια της φωτογραφίας από το Survivor! Εσείς την θυμάστε; Δείτε πώς είναι σήμερα...

Αναφερόμαστε, φυσικά, στην Ελένη Δάρρα την συμμετοχή στην ομάδα των Μαχητών στο πρώτο ριάλιτι επιβίωσης του Ατζούν Ιλιτζαλί που προβλήθηκε από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Νίκος Κοσμάς: Τι κάνει ο πρωταθλητής του καράτε μετά το Survivor;

Τότε είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τόσο με τις ικανότητες της στα αγωνίσματα όσο και με την εμφάνισή της γενικά καθώς ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στον Άγιο Δομίνικο.

Σήμερα, βέβαια, με μια γρήγορη ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανακαλύψαμε πως είναι μια άλλη και... πραγματικά η αλλαγή που έχει κάνει στο μαλλί της την έχει διαφοροποιήσει τρελά!

Δείτε την:

TAGS
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share