Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor: Η Κατερίνα Δαλάκα για τρίτη σερί χρονιά στο Survivor!

Επιστρέφει και του χρόνου στον Άγιο Δομίνικο; Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

23 Ιουλίου 2019 07:11
Survivor: Η Κατερίνα Δαλάκα για τρίτη σερί χρονιά στο Survivor!

Survivor spoiler: Μπορεί το Survivor Ελλάδα Τουρκία να έχει ολοκληρωθεί ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως το Athensmagazine.gr έχει σταματήσει να σας έχει τις αποκλειστικότητες!

Σήμερα σας έχουμε αρχικά την αποκάλυψη πως το Survivor θα προβληθεί και τη νέα σεζόν! όχι δεν είναι φήμη, είναι οριστικό, με τον Ατζούν να φαίνεται πως τελικά παραμένει στον ΣΚΑΙ και μαζί και τα ριάλιτι επιβίωσής του!

Πως γίνεται όμως το Survivor να επιστρέψει στην κορυφή της τηλεθέασης; Ο Ατζούν φαίνεται πως έχει ήδη ένα ισχυρό πλάνο στο μυαλό του! Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικό το Survivor All Star, όπου θα πάρουν μέρος παίκτες που έχουν αγαπηθεί από τα 3 πρώτα πρώτα Survivors! Εδώ βέβαια τίθεται άλλο ερώτημα, για το ποιοι παίκτες θα επιλεχθούν μιας και τα βαριά ονόματα, όπως ο Γιώργος Αγγελόπουλος, έχουν συμβόλαιο πλέον με άλλο κανάλια! Survivor: Ρία Κολοβού, η πιο καυτή - αυθευντική παίκτρια! Μετά τον Άγιο Δομίνικο κολάζει και την Ελλάδα

Ωστόσο εκεί θα δούμε την Κατερίνα Δαλάκα! Δεν γίνεται η νικήτρια του Survivor Ελλάδα Τουρκία να λείπει από το Survivor All Star! Η ίδια ωστόσο δεν δείχνει θετική! Δεν έχει να κερδίσει κάτι επιπλέον από τρίτη σερί συμμετοχή, καθώς τα χρήματα που απέσπασε της είναι ήδη αρκετά! Ωστόσο σε ένα All Star όλα αλλάζουν! Το όνειρο της Ολυμπιάδας φαίνεται να έχει χαθεί και δεν αποκλείεται τελικά η Κατερίνα Δαλάκα να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο και το 2020! Πρόταση πάντως θα της γίνει δεδομένα, το θέμα με ποιον τρόπο θα καταφέρει να την πείσει η παραγωγή!

Survivor: Παίκτης του Survivor Ελλάδα Τουρκία σε σχέση με καυτή παίκτρια του Survivor 1!

Survivor: Μπορεί ο τρίτος κύκλος του Survivor να έριξε αυλαία όμως αυτό δεν σημαίνει πως το ρεπορτάζ του Athensmagazine.gr τελείωσε εδώ! Σας έχουμε μια ακόμη πληροφορία για μια σχέση! Παίκτης του Survivor Ελλάδα Τουρκία σε σχέση με καυτή παίκτρια του Survivor 1!

Τις τελευταίες μέρες σας έχουμε παρουσιάσει ρεπορτάζ από αρκετούς παίκτες και τις "σχέσεις" του μετά το τέλος του Survivor Ελλάδα Τουρκία και σήμερα θα σας φέρουμε στο "φως" μια ακόμα αποκάλυψη!

Ποιος παίκτης του ελληνικού Survivor φέρεται να έχει έρθει πολύ κοντά με καυτή παίκτρια του Survivor 1;

Ονόματα δεν θα σας δώσουμε αλλά θα σας βάλουμε λίγο το "μυαλό" σε διαδικασία σκέψης! Αρχικά η κοπέλα του Survivor 1 μέχρι πρότινος και μέσα στο παιχνίδι μάλιστα δήλωνε πως βρίσκεται σε σχέση! Πρόκειται για καυτή παίκτρια που πλέον κυκλοφορεί ελεύθερη και είναι σε... έντονο φλερτ με παίκτη του Survivor Ελλάδα Τουρκίας! Πάει κάπου το μυαλό σας;

Από την άλλη ο παίκτης αυτός είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά της φετινής πορείας του ριάλιτι του ΣΚΑΙ! Δεν έφτασε πολύ μακριά, όσο θα ήθελε βέβαια αλλά αγαπήθηκε όσο λίγοι! Ποιος είναι; Μόλις επιβεβαιώσουμε το ρεπορτάζ μας θα μάθετε! Και ποιος είναι ο κύριος της ιστορίας και ποια η δεσποινίδα!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share