Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Ποια Δαλάκα; Αυτή η κοπέλα είναι το τρίτο πρόσωπο και νέα σχέση του Ατακάν!

Η πανέμορφη κοπέλα που έχει κερδίσει τα καλλιστεία και έχει πάρει μέρος σε Survivor και Power of Love!

20 Ιουλίου 2019 11:47
Survivor spoiler: Ποια Δαλάκα; Αυτή η κοπέλα είναι το τρίτο πρόσωπο και νέα σχέση του Ατακάν!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor: Τι και αν το Survivor Ελλάδα Τουρκία έχει ολοκληρωθεί το Athensmagazine.gr συνεχίζει να σας παρουσιάζει όλο το παρασκήνιο από τις ζωές αγαπημένων παικτών και μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης!

Όλο αυτό το διάστημα, μετά τους τελικούς και την ανάδειξη ως νικητών των Κατερίνα Δαλάκα και Γιουσούφ, το Athensmagazine.gr σας έχει φέρει στο φως παρασκήνιο τρελό!

Αρχικά σας παρουσιάσαμε τι παίζει στην σχέση της Κατερίνας Δαλάκα και του Ατακάν, εν συνεχεία ασχοληθήκαμε με την Δήμητρα Βαμβακούση, ενώ κάναμε και μια αναφορά στην μεγάλη μας συμπάθεια, Ρία Κολοβού!

Σήμερα ωστόσο το Athensmagazine.gr σας φέρνει στο φως μια αποκλειστικότητα που προκαλεί πάταγο! Η Κατερίνα Δαλάκα παρουσιάζεται ερωτευμένη με τον Ατακάν και ο Τούρκος παίκτης δείχνει ενθουσιασμένος! Το κάνει όμως από έρωτα ή από... ανάγκη για δημοφιλία; Μάλλον για το δεύτερο καθώς σελίδες στην Τουρκία τον θέλουν ερωτευμένο με άλλη κοπέλα και μάλιστα μια καλλονή!

Πρόκειται για την Berna Keklikler, παίκτρια του Survivor 2017 στην Τουρκία και η αλήθεια είναι πως το κορίτσι σε κάθε του πέρασμα προκαλεί εγκεφαλικά!

Η καλλονή Berna Keklikler γεννήθηκε στην Γερμανία και ζει στην Τουρκία ενώ, όπως σας είπαμε νωρίτερα πήρε μέρος στο Survivor 2017 της Τουρκίας και αναστατώνει. Μάλιστα ένα χρόνο αργότερα δοκίμασε τις δυνάμεις της και στο Power Of Love!

Είναι μια πανέμορφη γυναίκα 27 ετών, έχει κερδίσει τον πρώτο τίτλο σε καλλιστεία της Γερμανίας το 2011 ενώ στην Τουρκία ασχολείται με την τηλεόραση ως παρουσιάστρια αλλά και ηθοποιός.

Δείτε φωτογραφίες της κοπέλας του Ατακάν, όπως την παρουσιάζουν αρκετά ΜΜΜ στην Τουρκία:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share