Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor: Η Δήμητρα Βαμβακούση στην αγκαλιά του πιο ακριβοπληρωμένου παίκτη του Survivor 1!

Προδόθηκαν! Αποκλειστικό ρεπορτάζ και φωτογραφία ντοκουμέντο!

15 Ιουλίου 2019 10:25
Survivor: Η Δήμητρα Βαμβακούση στην αγκαλιά του πιο ακριβοπληρωμένου παίκτη του Survivor 1!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Με ποιον παίκτη του Survivor τσακώσαμε την Δήμητρα Βαμβακούση "φουντώνοντας" τα σενάρια για τα δύο αγαπημένα παιδιά του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ;

Μπορεί το Survivor να έχει ρίξει τίτλους τέλους αλλά το Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τη νέα "ζωή" των παικτών μετά το τέλος του ριάλιτι!

Τις τελευταίες μέρες μέσα από το Athensmagazine.gr έχετε ενημερωθεί για όλο το κους κους (όπως το φλερτ της Δήμητρας με Τούρκο παίκτη) και σήμερα πρώτοι θα σας φέρουμε μια νέα είδηση βόμβα που σίγουρα δεν έχετε διαβάσει πουθενά αλλού και έχουμε και ντοκουμέντα!

Με ποιον παίκτη του Survivor 1 δείπνησε χτες το βράδυ (Κυριακή) η Δήμητρα Βαμβακούση σ' ένα από τα πιο ακριβά εστιατόρια της Αθήνας!

Η φιναλίστ του Survivor Ελλάδος - Τουρκίας προδόθηκε μόνη της καθώς ανέβασε ιστορία στο Instagram με τον... κύριο της υπόθεσης!

Ποιος ήταν αυτός; Ο Λάμπρος Χούτος, ο οποίος όσοι θυμάστε ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο Survivor 1 καθώς το deal που είχε κλείσει με τον Ατζούν του... γέμισε τον τραπεζικό του λογαριασμό!

Τι τρέχει τώρα ανάμεσα στα δύο παιδιά; Τίποτα ερωτικό απολύτως! Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως η Κατερίνα Δαλάκα πρότεινε στην φίλη της να την μανατζάρει ο Λάμπρος Χούτος, ο οποίος πλέον ακολουθεί το επάγγελμα του μάνατζερ, κάτι το οποίο συμβαίνει και με την νικήτρια του τελευταίου Survivor!

Έτσι τα δύο παιδιά και πρώην παίκτες του Survivor φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει μια επαγγελματική συνεργασία! Δείτε την φωτογραφία ντοκουμέντο που "έκλεψε" το Athensmagazine.gr:

Survivor: Παίκτης του Survivor Ελλάδα Τουρκία σε σχέση με καυτή παίκτρια του Survivor 1!

Survivor: Μπορεί ο τρίτος κύκλος του Survivor να έριξε αυλαία όμως αυτό δεν σημαίνει πως το ρεπορτάζ του Athensmagazine.gr τελείωσε εδώ! Σας έχουμε μια ακόμη πληροφορία για μια σχέση! Παίκτης του Survivor Ελλάδα Τουρκία σε σχέση με καυτή παίκτρια του Survivor 1!

Τις τελευταίες μέρες σας έχουμε παρουσιάσει ρεπορτάζ από αρκετούς παίκτες και τις "σχέσεις" του μετά το τέλος του Survivor Ελλάδα Τουρκία και σήμερα θα σας φέρουμε στο "φως" μια ακόμα αποκάλυψη!

Ποιος παίκτης του ελληνικού Survivor φέρεται να έχει έρθει πολύ κοντά με καυτή παίκτρια του Survivor 1;

Ονόματα δεν θα σας δώσουμε αλλά θα σας βάλουμε λίγο το "μυαλό" σε διαδικασία σκέψης! Αρχικά η κοπέλα του Survivor 1 μέχρι πρότινος και μέσα στο παιχνίδι μάλιστα δήλωνε πως βρίσκεται σε σχέση! Πρόκειται για καυτή παίκτρια που πλέον κυκλοφορεί ελεύθερη και είναι σε... έντονο φλερτ με παίκτη του Survivor Ελλάδα Τουρκίας! Πάει κάπου το μυαλό σας;

Από την άλλη ο παίκτης αυτός είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά της φετινής πορείας του ριάλιτι του ΣΚΑΙ! Δεν έφτασε πολύ μακριά, όσο θα ήθελε βέβαια αλλά αγαπήθηκε όσο λίγοι! Ποιος είναι; Μόλις επιβεβαιώσουμε το ρεπορτάζ μας θα μάθετε! Και ποιος είναι ο κύριος της ιστορίας και ποια η δεσποινίδα!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share