Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor: Παίκτης του Survivor Ελλάδα Τουρκία σε σχέση με καυτή παίκτρια του Survivor 1!

Ο λόγος για....

14 Ιουλίου 2019 12:49
Survivor: Παίκτης του Survivor Ελλάδα Τουρκία σε σχέση με καυτή παίκτρια του Survivor 1!

Survivor: Μπορεί ο τρίτος κύκλος του Survivor να έριξε αυλαία όμως αυτό δεν σημαίνει πως το ρεπορτάζ του Athensmagazine.gr τελείωσε εδώ! Σας έχουμε μια ακόμη πληροφορία για μια σχέση! Παίκτης του Survivor Ελλάδα Τουρκία σε σχέση με καυτή παίκτρια του Survivor 1!

Τις τελευταίες μέρες σας έχουμε παρουσιάσει ρεπορτάζ από αρκετούς παίκτες και τις "σχέσεις" του μετά το τέλος του Survivor Ελλάδα Τουρκία και σήμερα θα σας φέρουμε στο "φως" μια ακόμα αποκάλυψη! Στο σημείο να σας θυμίσουμε και τη σχέση της Δήμητρας Βαμβακούση με Τούρκο παίκτη!

Ποιος παίκτης του ελληνικού Survivor φέρεται να έχει έρθει πολύ κοντά με καυτή παίκτρια του Survivor 1;

Ονόματα δεν θα σας δώσουμε αλλά θα σας βάλουμε λίγο το "μυαλό" σε διαδικασία σκέψης! Αρχικά η κοπέλα του Survivor 1 μέχρι πρότινος και μέσα στο παιχνίδι μάλιστα δήλωνε πως βρίσκεται σε σχέση! Πρόκειται για καυτή παίκτρια που πλέον κυκλοφορεί ελεύθερη και είναι σε... έντονο φλερτ με παίκτη του Survivor Ελλάδα Τουρκίας! Πάει κάπου το μυαλό σας;

Από την άλλη ο παίκτης αυτός είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά της φετινής πορείας του ριάλιτι του ΣΚΑΙ! Δεν έφτασε πολύ μακριά, όσο θα ήθελε βέβαια αλλά αγαπήθηκε όσο λίγοι! Ποιος είναι; Μόλις επιβεβαιώσουμε το ρεπορτάζ μας θα μάθετε! Και ποιος είναι ο κύριος της ιστορίας και ποια η δεσποινίδα!

Survivor: Πλακώθηκαν άσχημα Κατερίνα Δαλάκα - Ατακάν! Ο μεγάλος έρωτας που κατέληξε σε τραγωδία!

Survivor: Το Athensmagazine.gr από την πρώτη στιγμή του αγαπημένου ριάλιτι μέχρι και σήμερα που έχουν ολοκληρωθεί τρεις κύκλοι σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Από την πρώτη στιγμή ήμασταν το site που σας φέραμε στο φως τον μεγάλο έρωτα της Κατερίνας Δαλάκα με τον Ατακάν και το τι ακολούθησε του μεγάλου ελληνικού τελικού όπου η Ελληνίδα αθλήτρια πανηγύρισε τον τίτλο!

Δέκα μέρες μετά ωστόσο το... "ζευγάρι" έχει χαθεί! Τι έχει συμβεί; Πληροφορίες μας αναφέρουν πως Κατερίνα και Ατακάν τα έχουν σπάσει! Αφορμή; Η στάση του Τούρκου και η συμπεριφορά του! Όσο ωραίο παιδί είναι τόσο ωριμότητα του λείπει λένε οι πηγές μας!

Όπως και να έχει οι δύο πρώην συμπαίκτες, μόλις 10 μέρες μετά το τέλος του Survivor Ελλάδα - Τουρκία έχουν απομακρυνθεί! Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος δεν έχει βγει προς τα έξω με τις αρχικές μας πληροφορίες να σας τις έχουμε αναφέρει παραπάνω! Ωστόσο το Athensmagazine.gr πιστό στο ραντεβού του θα τρυπώσει και θα μάθει περισσότερα!

Από την πλευρά της πάντως η νικήτρια του ελληνικού Survivor έχει αποφασίσει να αφήσει πίσω της το ριάλιτι και να εστιάσει στην Ολυμπιάδα το επόμενο καλοκαίρι στην Ιαπωνία μπας και προλάβει να είναι έτοιμη και να κλέψει και εκεί την παράσταση.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share