Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor: Πλακώθηκαν άσχημα Κατερίνα Δαλάκα - Ατακάν! Ο μεγάλος έρωτας που κατέληξε σε τραγωδία!

Δόθηκε τέλος;

13 Ιουλίου 2019 08:15
Survivor: Πλακώθηκαν άσχημα Κατερίνα Δαλάκα - Ατακάν! Ο μεγάλος έρωτας που κατέληξε σε τραγωδία!

Survivor: Το Athensmagazine.gr από την πρώτη στιγμή του αγαπημένου ριάλιτι μέχρι και σήμερα που έχουν ολοκληρωθεί τρεις κύκλοι σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Από την πρώτη στιγμή ήμασταν το site που σας φέραμε στο φως τον μεγάλο έρωτα της Κατερίνας Δαλάκα με τον Ατακάν και το τι ακολούθησε του μεγάλου ελληνικού τελικού όπου η Ελληνίδα αθλήτρια πανηγύρισε τον τίτλο!

Δέκα μέρες μετά ωστόσο το... "ζευγάρι" έχει χαθεί! Τι έχει συμβεί; Πληροφορίες μας αναφέρουν πως Κατερίνα και Ατακάν τα έχουν σπάσει! Αφορμή; Η στάση του Τούρκου και η συμπεριφορά του! Όσο ωραίο παιδί είναι τόσο ωριμότητα του λείπει λένε οι πηγές μας!

Όπως και να έχει οι δύο πρώην συμπαίκτες, μόλις 10 μέρες μετά το τέλος του Survivor Ελλάδα - Τουρκία έχουν απομακρυνθεί! Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος δεν έχει βγει προς τα έξω με τις αρχικές μας πληροφορίες να σας τις έχουμε αναφέρει παραπάνω! Ωστόσο το Athensmagazine.gr πιστό στο ραντεβού του θα τρυπώσει και θα μάθει περισσότερα!

Από την πλευρά της πάντως η νικήτρια του ελληνικού Survivor έχει αποφασίσει να αφήσει πίσω της το ριάλιτι και να εστιάσει στην Ολυμπιάδα το επόμενο καλοκαίρι στην Ιαπωνία μπας και προλάβει να είναι έτοιμη και να κλέψει και εκεί την παράσταση.

Κατερίνα Δαλάκα: Τι θα κάνει τις 100.000 ευρώ; Όλα όσα είπε η νικήτρια του Survivor!

Η Κατερίνα Δαλάκα αποκάλυψε τι θα κάνει τις 100.000 ευρώ που κέρδισε από το Survivor, ενώ μίλησε και για τη σχέση της με τον Ατακάν!

Η νικήτρια του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά το μεγάλο έπαθλο που κατέκτησε!

Στην εκπομπή του AlphaTV Happy Day μίλησε η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, κρατώντας στα χέρια της το έπαθλο του Survivor!

«Χαίρομαι που τα κατάφερα και θέλω να το αφιερώσω στους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου», είπε αρχικά η νικήτρια του Survivor! Σας έχουμε και μια αποκάλυψη! Μαζί μετά το τέλος του Survivor Αγγελόπουλος και Δαλάκα!

Όσο για το τι θα κάνει τα χρήματα, απάντησε: «Είναι δύσκολοι οι καιροί και είναι μία μεγάλη ευκαιρία. Θα κάνω άνετα την προετοιμασία μου, χωρίς άγχος, θα βοηθήσω την οικογένειά μου και μακάρι αν όλα πάνε καλά να κάνω μία επένδυση!».

Όσο για τη σχέση της με τον Ατακάν, είπε: «Όταν κάποιος θέλει να δείξει συγκεκριμένο θα δείξει το κάτι συγκεκριμένο. Είμαστε φίλοι, όπως και με τον Γιουσούφ έκανα παρέα».

Τέλος για τα χρήματα που εισέπραξε συνολικά από το Survivor, τόνισε: «Όλοι λένε ό,τι θέλουν αλλά πρέπει να το εξακριβώσουν. Φυσικά είχα μία καλή πρόταση και βγήκα κερδισμένη από το παιχνίδι».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share