Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019

Πώς είναι σήμερα η Βιργινία Δικαιούλια, η πρώην παίκτρια του Survivor;

Πόσο έχει αλλάξει από τότε;

4 Ιουλίου 2019 12:39
Πώς είναι σήμερα η Βιργινία Δικαιούλια, η πρώην παίκτρια του Survivor;

Το ριάλιτι επιβίωσης Survivor έχει γίνει η αγαπημένη μας συνήθεια και από εκεί έχουν περάσει παίκτες που έμειναν αξέχαστοι! Έτσι έγινε και με την Βιργινία Δικαιούλια την παίκτρια που ξεχώρισε με το πείσμα της! Το Athensmagazine.gr φέτος ήταν εκείνο που σας έδινε πρώτο τις αποκλειστικές πληροφορίες για το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης! Πόσο όμως παραμορφώθηκαν οι φετινοί παίκτες;

Την Βιργινία Δικαιούλια την γνωρίσαμε και την λάτρεψε μεγάλη μερίδα κοινού μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor όταν αγωνιζόταν με την ομάδα των Μαχητών. Ήταν από τους πιο ήρεμους χαρακτήρες, ενώ δεν προκαλούσε εντάσεις.

Συχνή χρήστης των social media, πολλές φορές μοιράζεται στιγμές από την καθημερινή της ζωή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Για αυτό και το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε πως είναι σήμερα η αγαπημένη παίκτρια του Survivor!

Survivor Βιργινία Δικαιούλια

Δείτε την πόσο έχει αλλάξει από τότε που ήταν μαχήτρια:

Survivor Βιργινία Δικαιούλια

Survivor Βιργινία Δικαιούλια

Survivor Τελικός: Αυτή ήταν η διαφορά στις ψήφους ανάμεσα σε Δαλάκα και Δήμητρα!

Κατερίνα Δαλάκα Δήμητρα Βαμβακούση Survivor Αποκλειστικό Survivor Ελλάδα Τουρκία

Survivor Αποκλειστικό: Το Athensmagazine.gr για ακόμα ένα πρωινό είναι εδώ για να σας φέρει το παρασκήνιο από το Survivor Ελλάδα Τουρκία!

Μπορεί ο τρίτος κύκλος να τελείωσε εδώ και 4 ημέρες ωστόσο το Athensmagazine.gr δεν σταματάει τις αποκλειστικότητες! Μια από αυτή απόψε είναι κάτι που έχετε αναζητήσει αρκετά από τη μέρα του ελληνικού τελικού και μετά και είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τη λύση!

Ποια ήταν η διαφορά στις ψήφους; Πραγματικά το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει καθώς μιλάμε πως ο νικητής είχε κριθεί από τα πρώτα λεπτά μιας και η διαφορά ήταν απίστευτα μεγάλη!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, η Κατερίνα Δαλάκα συγκέντρωσε ένα ποσοστό που φτάνει κοντά στο 78% με την Δήμητρα Βαμβακούση να ακολουθεί μόλις κοντά στο 22%! Απ' ότι καταλαβαίνετε το ματς από την αρχή είχε ξεκαθαρίσει!

Όσον αφορά τον τούρκικο τελικό ποσοστά δεν έχουμε, ωστόσο ασφαλείς πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως και εκεί η διαφορά ήταν τεράστια με τον Γιουσιούφ να επικρατεί πολύ άνετα της Σεντά!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share