Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor: Δείτε για πρώτη φορά την αδελφή του Ατακάν! Γυναικάρα

Εντάξει δεν υπάρχει το κορίτσι!

3 Ιουλίου 2019 12:43
Survivor: Δείτε για πρώτη φορά την αδελφή του Ατακάν! Γυναικάρα

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη στιγμή σας έχει βάλει στο κλίμα της σχέσης και του έρωτα της Κατερίνας Δαλάκα με τον Ατακάν!

Φαίνεται πως η όλη κατάσταση ωστόσο έχει πάει ένα βήμα παρακάτω καθώς η νικήτρια του Survivor φαίνεται πως έχει γνωρίσει και τους συγγενείς του Τούρκου παίκτη! Συγκεκριμένα στο διαδίκτυο κυκλοφορεί μια φωτογραφίες τις τελευταίες ώρες με την Κατερίνα Δαλάκα να βρίσκεται στην αγκαλιά της... αδελφής του Ατακάν!

Λέτε να γίνουν συγγενείς; Εμείς πάντως πάθαμε πλάκα με το κορίτσι, το οποίο είναι πολύ πιο όμορφο από ότι φαντάζεστε! Για ρίξτε μια ματιά παρακάτω! Την φωτογραφία δημοσιεύει αποκλειστικά πρώτο το Athensmagazine.gr!

Κατερίνα Δαλάκα - Αποκλειστικό: Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα έβγαλε συνολικά από το Survivor!

Κατερίνα Δαλάκα: Αρχικά η είδηση της εισόδου της στο Survivor Ελλάδα Τουρκία αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη και για τους παίκτες αλλά και για τους τηλεθεατές!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη στιγμή του Survivor 1 μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης καθώς και τις διαρροές του!

Σήμερα, δύο μέρες μετά τον ελληνικό τελικό και την ανάδειξη της Κατερίνας Δαλάκα ως μεγάλη νικήτρια, το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει το εξωφρενικό ποσό που έβγαλε συνολικά η γνωστή αθλήτρια από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης! Όλα αυτά πριν ζήσει ελεύθερα τον έρωτά της με τον Ατακάν!

Αρχικά να τα πάρουμε από την αρχή! Ο Ατζούν κατάφερε να πείσει την Κατερίνα Δαλάκα να πάρει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μέρος στο Survivor και να αφήσει στην άκρη τις επαγγελματικές - αθλητικές της υποχρεώσεις με το εξωφρενικό ποσό των 12.000 ευρώ την εβδομάδα! Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Θέλετε τώρα να μάθετε πόσες εβδομάδες έκατσε συνολικά και να κάνουμε την "σούμα";

Η Κατερίνα Δαλάκα λοιπόν έφτασε μέχρι τέλους και έκατσε στο Survivor 19 ολόκληρες εβδομάδες! Τι σημαίνει αυτό; Ότι το ποσό φτάνει τις 228.000 ευρώ! Και αν προσθέσουμε και τις 100.000 ευρώ που πήρε ως νικήτρια φτάνουμε στις 328.000 ευρώ! Καλή προίκα αν μη τι άλλο...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share