Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κατερίνα Δαλάκα - Ατακάν: Ζουν τον έρωτά τους στην Τουρκία μετά το Survivor! Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Νέες φωτογραφίες στο φως! Δεν το κρύβουν πια

3 Ιουλίου 2019 11:34
Κατερίνα Δαλάκα - Ατακάν: Ζουν τον έρωτά τους στην Τουρκία μετά το Survivor! Φωτογραφίες ντοκουμέντο
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα, το οποίο από την πρώτη στιγμή εστίασε στον έρωτα της Κατερίνας Δαλάκα και του Ατακάν, αμέσως μετά το τέλος του Survivor!

Την Δευτέρα σας παρουσιάσαμε τις παθιασμένες στιγμές σε κλαμπ, αμέσως μετά το τέλος του ελληνικού τελικού και την Τρίτη το... δεύτερο ημίχρονο με καυτές στιγμές σε παραλία του Μπόντρουμ της Τουρκίας! Σήμερα είμαστε εδώ για να εμπλουτίσουμε το ρεπορτάζ για όσους... ενδιαφέρονται για το ζευγάρι!

Οι δυο παίκτες γνωρίστηκαν μέσα στο Survivor και από την πρώτη στιγμή "κόλλησαν"! Η αλήθεια είναι πως την πρώτη κίνηση την έκανε η Κατερίνα Δαλάκα αλλά από την αρχή ο Τούρκος παίκτης έδειχνε "ζεστός"!

Μάλιστα οι Χικμέτ και Μπορά είχαν αποκαλύψει πως τα παιδιά ήταν μαζί και μέσα στο παιχνίδι και πλέον όλα παίρνουν την... θέση τους και αποκαλύπτονται! Τελικά είχαν δίκιο;

Πάμε τώρα στα του τελικού: Ο Ατακάν ήταν πιο εκδηλωτικός από ποτέ, όπως είδαμε σηκώθηκε από την κερκίδα και μπήκε στο πλατό που είχε στηθεί και έσπευσε να την αγκαλιάσει. Μετά από το βράδυ της Κυριακής είναι συνέχεια μαζί!

Μάλιστα ο Ατακάν δείχνει τόσο ενθουσιασμένος που δημοσιεύει συνέχεια στο Instagram στιγμιότυπα με την αγαπημένη του Κατερίνα!

Δείτε τα παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Κατερίνα Δαλάκα - Αποκλειστικό: Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα έβγαλε συνολικά από το Survivor!

Κατερίνα Δαλάκα: Αρχικά η είδηση της εισόδου της στο Survivor Ελλάδα Τουρκία αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη και για τους παίκτες αλλά και για τους τηλεθεατές!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη στιγμή του Survivor 1 μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης καθώς και τις διαρροές του!

Σήμερα, δύο μέρες μετά τον ελληνικό τελικό και την ανάδειξη της Κατερίνας Δαλάκα ως μεγάλη νικήτρια, το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει το εξωφρενικό ποσό που έβγαλε συνολικά η γνωστή αθλήτρια από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης! Όλα αυτά πριν ζήσει ελεύθερα τον έρωτά της με τον Ατακάν!

Αρχικά να τα πάρουμε από την αρχή! Ο Ατζούν κατάφερε να πείσει την Κατερίνα Δαλάκα να πάρει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μέρος στο Survivor και να αφήσει στην άκρη τις επαγγελματικές - αθλητικές της υποχρεώσεις με το εξωφρενικό ποσό των 12.000 ευρώ την εβδομάδα! Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Θέλετε τώρα να μάθετε πόσες εβδομάδες έκατσε συνολικά και να κάνουμε την "σούμα";

Η Κατερίνα Δαλάκα λοιπόν έφτασε μέχρι τέλους και έκατσε στο Survivor 19 ολόκληρες εβδομάδες! Τι σημαίνει αυτό; Ότι το ποσό φτάνει τις 228.000 ευρώ! Και αν προσθέσουμε και τις 100.000 ευρώ που πήρε ως νικήτρια φτάνουμε στις 328.000 ευρώ! Καλή προίκα αν μη τι άλλο...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share