Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κατερίνα Δαλάκα - Ατακάν: Καυτές στιγμές σε παραλία της Τουρκίας! Ο Survivor έρωτας δεν κρύβεται!

Φωτογραφίες ντοκουμέντο! Τα παιδιά είναι μαζί και δεν το κρύβουν

2 Ιουλίου 2019 09:10
Κατερίνα Δαλάκα - Ατακάν: Καυτές στιγμές σε παραλία της Τουρκίας! Ο Survivor έρωτας δεν κρύβεται!

Χτες πρώτο το Athensmagazine.gr σας αποκάλυψε το... τρίτο ημίχρονο του τελικού του Survivor με τις παθιασμένες στιγμές της Κατερίνας Δαλάκα με τον Ατακάν!

Τα παιδιά, όσο και αν το κρύβουν, δείχνουν να είναι ερωτευμένα! Αυτό φαίνεται από κάθε τους κίνηση, απλά πλέον έχουν από πίσω τους και τους παπαράτσι, από τους οποίους μπορούσαν να κρυφτούν στον Άγιο Δομίνικο!

Κατερίνα Δαλάκα και Ατακάν χτες και λίγες ώρες πριν τον τούρκικο τελικό βρέθηκαν σε παραλία του Μπόντρουμ της Τουρκίας και η αλήθεια είναι πως δεν έκρυψαν τον έρωτά τους! Μοιράστηκαν μάλιστα την ίδια ξαπλώστρα με τα παιδιά να δείχνουν ερωτευμένα ενώ και αυτόπτες μάρτυρες αποκάλυψαν πως η συμπεριφορά τους οδηγεί σ' αυτό το συμπέρασμα!

Πάντως αξίζει να τονίσουμε πως προσέχουν την κάθε τους κίνηση! Δηλαδή σε δημόσιο χώρο, πέρα από κάποια χάδια, αποφεύγουν τα φιλιά! Και ο λόγος είναι προφανές!

Δείτε την φωτογραφία που κυκλοφόρησε από χθεσινή τους έξοδο σε παραλία:

Survivor Τουρκία: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής! (video)

Survivor: Ολοκληρώθηκε χτες και τυπικά ο τρίτος κύκλος του Survivor καθώς τελείωσε και ο μεγάλος τελικός στην Τουρκία! Ποιος κέρδισε;

Το βράδυ της Κυριακής είδαμε την Κατερίνα Δαλάκα να επικρατεί στον μεγάλο ελληνικό τελικό και να κατακτά την πρώτη θέση, την οποία δεν κατάφερε να κερδίσει έναν χρόνο πριν, όταν ο Ηλίας Γκότσης πανηγύρισε τον τίτλο του Survivor 2018!

Μια μέρα μετά ήταν όλοι εκεί! Στο Μπόντρουμ της Τουρκίας, όπου έπεσε οριστικά η αυλαία του Survivor Ελλάδα Τουρκία με τον τουρκικό τελικό! Γιουσιούφ και Σεντά βρέθηκαν αντιμέτωποι με το έπαθλο των 100.000 ευρώ ανάμεσά τους! Ποιος κατάφερε να κερδίσει;

Όπως σας είχε ενημερώσει από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, μεγάλος νικητής για την Τουρκία στο Survivor αναδείχθηκε ο Γιουσιούφ! Ο Τούρκος παίκτης της μαύρης ομάδας είχε μεγάλη διαφορά από την αρχηγό της άσπρης και κατάφερε να κάνει το 2 στα 2 για τους μαύρους πανηγυρίζοντας την μεγάλη αυτή επιτυχία!

Δείτε βίντεο από την στιγμή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share