Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του τούρκικου Survivor! Προηγείται με τεράστια διαφορά!

Spoiler Alert!

1 Ιουλίου 2019 12:16
Survivor spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του τούρκικου Survivor! Προηγείται με τεράστια διαφορά!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ποιος Τούρκος παίκτης θα κερδίσει το Survivor, μια ημέρα μετά την επικράτηση της Κατερίνας Δαλάκα στο ελληνικό στρατόπεδο!

Χτες είδαμε την Κατερίνα Δαλάκα να επικρατεί της Δήμητρας Βαμβακούση στον μεγάλο τελικού του ελληνικού Survivor και να ολοκληρώνει ότι άφησε στη μέση πέρσι! Μάλιστα λίγο αργότερα πανηγύρισε την επιτυχία μαζί με τον... αγαπημένο της, Ατακάν!

Σήμερα θα προβληθεί και άλλο live αλλά δεν θα έχει... ελληνική συμμετοχή, μιας και θα ανακοινωθεί η νικητής του τουρκικού Survivor! Στον μεγάλο τελικό έχουν προκριθεί η Σεντά και ο Γιουσούφ με την ψηφοφορία να έχει ξεκινήσει από χτες και να έχει βγάλει ήδη... νικητή!

Μπορεί οι τηλεφωνικές γραμμές να κλείνουν το βράδυ της Δευτέρας ωστόσο η διαφορά είναι τεράστια και το τελικό αποτέλεσμα πολύ δύσκολα αλλάζει!

Ποιος θα αναδειχθεί νικητής για τους Τούρκους απόψε; Κατά 99% ο Γιουσούφ!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τουρκικός τελικός δεν θα έχει κάλυψη από ελληνικό κανάλι, δηλαδή από τον ΣΚΑΙ και θα μεταδοθεί μόνο στην Τουρκία! Ωστόσο το athensmagazine.gr θα σας κρατήσει ενήμερους! Μείνετε συντονισμένοι

Survivor τηλεθέαση 30/6: Είδε "άσπρη" μέρα στον... τελικό!

Έπρεπε να έρθει ο τελικός του Survivor για να δουν στον ΣΚΑΙ άσπρη μέρα! Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης για τις 30/6!

Το ριάλιτι επιβίωσης έριξε αυλαία το βράδυ της Κυριακής και τα νούμερά του με βάση τα φετινά του δεδομένα εκτοξεύτηκαν! Μπορεί τις προηγούμενες τηλεοπτικές χρονιές να σημείωνε πολύ υψηλά ποσοστά αλλά το 2019 δεν ήταν η χρονιά του αφού το 15% δεν το έβλεπε ούτε με κιάλια...

Ο μεγάλος τελικός, όμως, φαίνεται πως άλλαξε τα δεδομένα και το κοινό βρήκε κάποιο ενδιαφέρον αφού τα μηχανάκια της AGB σημείωσαν στο δυναμικό κοινό 19,7% με τέταρτο να φτάνει μέχρι και 30,2!

Αναλυτικά τα τέταρτα

13,2

15

22,1

19,7

15,7

18

19,1

21,6

16,3

17,4

19,6

15,3

21,2

17,3

21,2

27,5

30,2

23,4

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share