Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Ποιος Έλληνας παίκτης θα περάσει τελικό από την ψηφοφορία;

Σας έχουμε όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

30 Ιουνίου 2019 12:40
Survivor spoiler: Ποιος Έλληνας παίκτης θα περάσει τελικό από την ψηφοφορία;

Survivor spoiler: Ο Έλληνας παίκτης που θα πάει τελικό από την ψηφοφορία είναι.... Σας έχουμε όλο το παρασκήνιο για το τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης!

Λίγες ώρες έχουν μείνει μόνο, μέχρι να μάθουμε τον μεγάλο νικητή του Survivor Ελλάδα Τουρκία, καθώς σήμερα το βράδυ θα φτάσει στο τέλος το ριάλιτι!

Μετά από πέντε μήνες γεμάτους πείνα και κακουχίες, ένας παίκτης θα ανακηρυχθεί νικητής του Survivor και θα λάβει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο. Όπως είναι γνωστό, ο τελικός δεν θα γίνει φέτος στην Αθήνα, όπως είχε γίνει τις δύο προηγούμενες χρονιές, αλλά στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Αλικαρνασσό (Μπόντρουμ στα τούρκικα), έπειτα από απόφαση του Τούρκου παραγωγού, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε την Παρασκευή, Κατερίνα Δαλάκα, Δήμητρα Βαμβακούση, Αφροδίτη Σκαφίδα και Νίκος Κοσμάς έπαιξαν έναν τελευταίο αγώνα, για να διεκδικήσουν μία θέση στον τελικό. Η Κατερίνα Δαλάκα, ήταν αυτή που τα κατάφερε, όπως και πέρυσι που είχε βρεθεί δίπλα στον Ηλίας Γκότσης!

Την ίδια στιγμή, ξεκίνησε μία ψηφοφορία με τους υπόλοιπους τρεις, οι οποίοι βρίσκονται στην κρίση του κοινού! Έτσι λοιπόν και εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr θα σας πούμε ποιος παίκτης έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να περάσει από την ψηφοφορία.

Με βάση λοιπόν τα αποτελέσματα που κρατάμε στα χέρια μας μέχρι στιγμής, ο Νίκος Κοσμάς φαίνεται πώς υπερισχύει υπέρ των δύο γυναικών και έχει τις περισσότερες πιθανότητες έως τώρα για να είναι αυτός που θα αναμετρηθεί με τη Δαλάκα στον αγώνα που θα καθορίσει τον μεγάλο νικητή. Βέβαια η ιστορία έχει δέιξει πως τα αποτελέσματα μπορεί να ανατραπούν ανά πάσα ώρα και στιγμή, άρα περιμένουμε και εμείς μαζί σας για να δούμε ποιος θα τα καταφέρει!

Βέβαια το Athensmagazine όλο αυτό τον καιρό που σας μετέφερε τα spoiler να σας θυμίσουμε ότι είχε πέσει μέσα σε όλα!

Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που πέρασε στη δυάδα του τελικού!

Μετά το τελευταίο έπαθλο στο Survivor, παρακολουθήσαμε το παιχνίδι κατάταξης για τον Έλληνα παίκτη που πάει κατευθείαν στην δυάδα του τελικού.

Κατερίνα Δαλάκα, Δήμητρα, Αφροδίτη και Νίκος έπαιξαν ένα τελευταίο ματς πριν το τέλος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share