Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor: Έφυγε ο Μπορά και τα σχόλια πήραν φωτιά! (Video)

Τι είπαν συμπαίκτες και αντίπαλοι;

28 Ιουνίου 2019 22:59
Survivor: Έφυγε ο Μπορά και τα σχόλια πήραν φωτιά! (Video)

Χθες έφυγε από το Survivor ο Μπορά, αφού η άσπρη ομάδα έχασε το παιχνίδι ασυλίας, και ο Οκάι ήταν πιο ψηλά στην ψηφοφορία του κοινού. Βέβαια, μετά την αποχώρηση του ξεκίνησαν τα σχόλια.

Όπως ήταν επόμενο μαύρη και άσπρη ομάδα δεν γινόταν να μην συζητήσει για τον πιο "διάσημο" παίκτη αφού συνεχώς βρισκόταν στο επίκεντρο με τους τσακωμούς.
Η Κατερίνα Δαλάκα είπε ότι ο κόσμος δεν υπήρχε περίπτωση να βλέπει κάτι διαφορετικό από αυτό που συνέβαινε στην παραλία τους αλλά και στον στίβο μάχης, αφού έκανε bullying στους συμπαίκτες του, αλλά και στους αντιπάλους.

Ο Νίκος και η Αφροδίτη παρατήρησαν ότι τελικά εκείνος και μόνο όπως αποδείχτηκε είχε την τύχη στα χέρια του, καθώς ήταν αυτός που έπαιξε στο τελευταίο αγώνισμα και το έχασε.



Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor spoiler 28/6: Αυτός ο παίκτης πάει τελικό!

Τον ημιτελικό έχουμε απόψε 28/6 στο Survivor η αλλιώς τον μικρό τελικό. Ποιος παίκτης θα κερδίσει το παιχνίδι κατάταξης και θα πάει στον τελικό της Τουρκίας.

Να θυμίσουμε, ότι ο Acun Ilicali, λίγο πριν τελειώσει το ριάλιτι επιβίωσης,πήρε την απόφαση να γίνει και ο ημιτελικός αλλά και ο τελικός στην Τουρκία και όχι ξεχωριστά, όπως είχε γραφτεί στην αρχή!

Απόψε λοιπόν, είναι ο μεγάλος ημιτελικός θα σας μεταφέρουμε τα πάντα από το ριάλιτι επιβίωσης!

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία μας, το παιχνίδι σήμερα της κατάταξης κερδίζει η Κατερίνα Δαλάκα και θα δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πάει στον μεγάλο τελικό. Ωστόσο, πάντα κρατάμε μικρό καλάθι.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share