Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Oι πρώτες φωτογραφίες από τον ημιτελικό! Ποιος θα κερδίσει στο παιχνίδι κατάταξης;

Τι θα δούμε απόψε;

28 Ιουνίου 2019 19:03
Survivor spoiler: Oι πρώτες φωτογραφίες από τον ημιτελικό! Ποιος θα κερδίσει στο παιχνίδι κατάταξης;

Σήμερα θα διεξαχθεί ο ημιτελικός στο Survivor. Μια ανάμεσα πριν τον τελικό ποιος θα κερδίσει το παιχνίδι κατάταξης και θα έχει την δυνατότητα να "μονομαχήσει" για το χρηματικό έπαθλο;

Η ώρα του τελικού έφθασε. Μόλις δύο ημέρες απομένουν για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του Survivor.
Ένα ταξίδι πέντε μηνών φθάνει στο τέλος και ο νικητής θα είναι αυτός που θα επιλέξει το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Σάκης Τανιμανίδης θα υποδεχθεί τους τέσσερις φιναλίστ: Δήμητρα Βαμβακούση, Κατερίνα Δαλάκα, Νίκο Κοσμά και Αφροδίτη Σκαφίδα την Κυριακή στις 20.50.


Σε απ΄ ευθείας μετάδοση θα διεξαχθεί ο τελικός, όπου όλοι οι συμμετέχοντες στο Survivor θα βρεθούν και πάλι μαζί για να δουν ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής. Μαζί τους συγγενείς και φίλοι και φυσικά ο Γιώργος Λιανός για να μοιραστούν όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές που πέρασαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στον Άγιο Δομίνικο.



Απόψε μέσα από τον αγώνα κατάταξης θα βγει ο νικητής που παίρνει το εισιτήριο για τους δύο του τελικού που θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο. Παράλληλα θα ξεκινήσει μία ψηφοφορία με τους άλλους τρεις οι οποίοι θα τεθούν στη κρίση του κοινού για 48 ώρες.

Ο Σάκης Τανιμανίδης την Κυριακή θα ανακοινώσει τη λήξη της ψηφοφορίας και στη συνέχεια ξεκινώντας από αυτόν που πήρε τις λιγότερες ψήφους θα ανακοινώσει τον δεύτερο φιναλίστ.
Τότε θα ανοίξουν και πάλι οι γραμμές όπου οι τηλεθεατές θα κληθούν να ψηφίσουν ποιον θέλουν για νικητή του Survivor.

Ποιοι θα είναι οι δύο παίκτες που στον τελικό θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο; Η αγωνία κορυφώνεται αφού στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor”, θα αναδειχθεί ο πρώτος και έπεται η συνέχεια στον Μεγάλο τελικό.

Survivor spoiler: Αυτοί είναι ο ένας Έλληνας και ο ένας Τούρκος που πάνε τελικό από το αγώνισμα!

Survivor spoiler: Το Survivor Ελλάδα Τουρκία την Κυριακή (30/06) ρίχνει αυλαία, ωστόσο απόψε είναι ο προγραμματισμένος μεγάλος ημιτελικός στην Τουρκία!

Να σας θυμίσουμε, ότι ο Acun Ilicali, λίγο πριν τελειώσει το ριάλιτι επιβίωσης,πήρε την απόφαση να γίνει και ο ημιτελικός αλλά και ο τελικός στην Τουρκία και όχι ξεχωριστά, όπως είχε γραφτεί στην αρχή!

Απόψε λοιπόν, είναι ο μεγάλος ημιτελικός και όπως πάντα το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας μεταφέρει τα πάντα!

Δήμητρα Βαμβακούση, Κατερίνα Δαλάκα, Αφροδίτη Σκαφίδα και Νίκος Κοσμάς, είναι οι τέσσερις Έλληνες παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν μια ανάσα πριν τον τελικό, ενώ από την άλλη οι Τούρκοι παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν έως εδώ είναι ο Γιουσούφ, ο Οκάι, ο Εμρέ και η Σεντά!

Ποιοι θα είναι όμως οι τέσσερις παίκτες που θα ξεχωρίσουν;

Οι παίκτες που θα προχωρήσουν στον μεγάλο τελικό θα βγουν από το αγώνισμα που θα δούμε απόψε το βράδυ. Φαβορί από την ελληνική ομάδα είναι ξεκάθαρα η Κατερίνα Δαλάκα αλλά και ο Νίκος Κοσμάς, ο οποίος είναι δυνατός παίκτης.

Από τους Τούρκους παίκτες δύο δυνατοί παίκτες που το έχουν αποδείξει και με το παραπάνω είναι ο Εμρέ αλλά και ο Γιουσούφ! Για να δούμε...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share