Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Αυτοί είναι ο ένας Έλληνας και ο ένας Τούρκος που πάνε τελικό από το αγώνισμα!

Σας έχουμε όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

28 Ιουνίου 2019 13:42
Survivor spoiler: Αυτοί είναι ο ένας Έλληνας και ο ένας Τούρκος που πάνε τελικό από το αγώνισμα!

Survivor spoiler: Το Survivor Ελλάδα Τουρκία την Κυριακή (30/06) ρίχνει αυλαία, ωστόσο απόψε είναι ο προγραμματισμένος μεγάλος ημιτελικός στην Τουρκία!

Να σας θυμίσουμε, ότι ο Acun Ilicali, λίγο πριν τελειώσει το ριάλιτι επιβίωσης,πήρε την απόφαση να γίνει και ο ημιτελικός αλλά και ο τελικός στην Τουρκία και όχι ξεχωριστά, όπως είχε γραφτεί στην αρχή!

Απόψε λοιπόν, είναι ο μεγάλος ημιτελικός και όπως πάντα το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας μεταφέρει τα πάντα!

Δήμητρα Βαμβακούση, Κατερίνα Δαλάκα, Αφροδίτη Σκαφίδα και Νίκος Κοσμάς, είναι οι τέσσερις Έλληνες παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν μια ανάσα πριν τον τελικό, ενώ από την άλλη οι Τούρκοι παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν έως εδώ είναι ο Γιουσούφ, ο Οκάι, ο Εμρέ και η Σεντά!

Ποιοι θα είναι όμως οι τέσσερις παίκτες που θα ξεχωρίσουν;

Οι παίκτες που θα προχωρήσουν στον μεγάλο τελικό θα βγουν από το αγώνισμα που θα δούμε απόψε το βράδυ. Φαβορί από την ελληνική ομάδα είναι ξεκάθαρα η Κατερίνα Δαλάκα αλλά και ο Νίκος Κοσμάς, ο οποίος είναι δυνατός παίκτης.

Από τους Τούρκους παίκτες δύο δυνατοί παίκτες που το έχουν αποδείξει και με το παραπάνω είναι ο Εμρέ αλλά και ο Γιουσούφ! Για να δούμε...

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Οι κορυφαίες στιγμές του χθεσινού επεισοδίου!

To Athensmagazine.gr συγκέντρωσε όλα τα αποσπάσματα από το χθεσινό (27/6) επεισόδιο του Survivor!

Την τελευταία αποχώρηση από το Survivor παρακολουθήσαμε χθες. Ένας παίκτης αποχώρησε από το παιχνίδι λίγο πριν τον τελικό.

Αυτός ο παίκτης ήταν από την άσπρη ομάδα, αφού η μαύρη κατάφερε να κερδίσει την τελευταία και πιο κρίσιμη ασυλία του ριάλιτι.

Αυτομάτως ο Μπορά και ο Οκάι τέθηκαν προς αποχώρηση, αφού η Σεντά κέρδισε το παιχνίδι συμβόλων και πάει κατευθείαν στον τελικό. Σύμφωνα με την κατάταξη, ο Οκάι ήταν πιο ψηλά στην ψηφοφορία του κοινού και έτσι ο Μπόρα αποχώρησε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Στο αυριανό επεισόδιο του Survivor οι παίκτες τα δίνουν όλα μια ανάσα πριν τον τελικό. Κατερίνα Δαλάκα, Δήμητρα, Αφροδίτη και Νίκος δίνουν σκληρή μάχη.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ φτάνει στο τέλος του και όλοι ανυπομονούν για τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στην Τουρκία μαζί και με τον αντίστοιχο τελικός των Τούρκων.

Στο αυριανό επεισόδιο οι Έλληνες παίκτες είναι έτοιμη να τα δώσουν όλα για να πάρουν μια θέση στους δυο που θα βρίσκονται στον τελικό και θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν το χρηματικό έπαθλο.

Ποιος θα τα καταφέρει; Εμείς όμως ξέρουμε ήδη.

Δείτε το τρείλερ:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share