Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor mega spoiler: Αυτοί είναι οι παίκτες που πάνε στον μεγάλο τελικό της Κυριακής!

Spoiler Alert!

28 Ιουνίου 2019 08:28
Survivor mega spoiler: Αυτοί είναι οι παίκτες που πάνε στον μεγάλο τελικό της Κυριακής!

Survivor spoiler: Το Survivor Ελλάδα Τουρκία έφτασε στο τέλος του και απόψε είναι προγραμματισμένος ο μεγάλος ημιτελικός στην Τουρκία!

Τελευταία στιγμή ο Ατζούν πήρε την μεγάλη απόφαση να μην γίνει ούτε ο ελληνικός ημιτελικός επί ελληνικού εδάφους και οι 8 παίκτες που έχουν φτάσει ως το τέλος βρίσκονται ήδη στο Μπόντρουμ της Τουρκίας!

Απόψε λοιπόν είναι προγραμματισμένος ο μεγάλος ημιτελικός και το Athensmagazine.gr έχει το παρασκήνιο! Από ελληνικής πλευράς έχουμε την Δήμητρα Βαμβακούση, την Κατερίνα Δαλάκα, την Αφροδίτη Σκαφίδα και τον κύριο της παρέας, Νίκο Κοσμά ενώ από τουρκική πλευρά έχουμε το αντίθετο καθώς υπάρχουν στα ημιτελικά 3 άνδρες και μια γυναίκα! Ο λόγος για τον Γιουσιού, τον Οκάι, τον Εμρέ και την κυρία της παρέας Σεντά!

Οι παίκτες που θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό θα βγουν από αγώνισμα που θα προβληθεί στο σημερινό τελευταίο επεισόδιο!

Από την Ελλάδα δεδομένη θέση στον τελικό έχει η Κατερίνα Δαλάκα, καθώς ακόμα και αν δεν κερδίσει στο σημερινό αγώνισμα, φυσιολογικά θα βγει πρώτη στην ψηφοφορία του κοινού που θα μεταδοθεί live απόψε!

Από την Τουρκία, όλα είναι ανοικτά καθώς μιλάμε για 4 πάρα πολύ δυνατούς παίκτες! Η Σεντά όσο να ναι όμως επειδή είναι η μοναδική γυναίκα της παρέας βρίσκεται σε μειονεκτική θέση, μιας και ο Γιουσιούφ μοιάζει φαβορί για να βγει πρώτος από την ψηφοφορία!

Πως θα προκύψουν οι θέσεις των τελικών; Απόψε θα δούμε ένα τελευταίο αγώνισμα από τον Άγιο Δομίνικο! Ένας παίκτης θα επικρατήσει και θα πάει στον τελικό! Οι άλλοι τρεις θα μπουν σε διαδικασία ψηφοφορίας! Απλά τα πράγματα!

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share